|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προτιμησε καθαρη αμμωνια απο φαρμακειο γιαυτη τη δουλεια ομως και οχι τροφη,για να ξερεις τι ποσοτητα βαζεις και τι θα πρεπει να μετρησεις.γιατι η τροφη θα βγαλει οτι θελει.αυτο αν θες νασαι σιγουρος και για την ακριβεια της μετρησης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επίσης σχετικά με τα χαλίκια εχεις δίκαιο για τα κόκκινα, απλα ταίριαζε πολυ στο χωρο που θα το βαλω, οποτε μπορώ να βαλω 15 κιλα μαύρο και ενα κιλο κόκκινο μονο για σπαει λιγο το χρώμα, αυτο που δεν ξερω (και γιαυτο ελεγα για το υποστρωμα) ειναι αν αυτα τα χαλίκια ειναι φυσικά η τεχνητά, γιατι δεν λεει natural, αλλα διακοσμητικά, και δεν ξέρω αν πάνω στα διακοσμητικά μπορούν τα φυτα να ριζώσουν άσχετο, αν πάρω μια λαμπα τ5 του εμπορίου ψυχρού φωτισμού 40watt, (λογο οικονομίας δλδ γιατι μια καλή επώνυμη εχει 5 ευρω και η fluora εχει 30) θα εχω πρόβλημα με τα ψαρια η τα φυτα? η αν βαλω μια ledοτενια στα ιδια watt αποδόσεις? ------------------------- 8-1-13 22:35 σημερινές μετρήσεις: ph: 7.5 kh: 17 Gh: 10 NO2 : 0 NO3 : 20 NH3-NH4 : 0 πως θα κατεβάσω το κη ρε παιδια? ------------------------- Παράθεση:
επισης διαβασα καπου : αν βαλω 3-4 applesnail θα ρυθμιστεί το kh? η θα πρέπει να βαζω απιονισμενο(φαντάζομαι οτι το απεσταγμενο δεν κανει) νερο(για ατμοσίδερα) και σε τι ποσότητα? γιατι για ΑΟ δεν με βλέπω σύντομα, (φτιάχνω το δεύτερο ενυδρείο τώρα και δεν μου περισσεύουν)
by qbrain qfail.blogspot.com Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Qbrain : 09-01-13 στις 09:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για αθήνα δε νομίζω να παίζει αυτή η μέτρηση. με τι μέτρας; στη βρύση πόσο μετράς;
|
|
||||
|
||||
![]()
και μενα για αθηνα το KH μου φαινεται εξωπραγματικο κατι εχεις μεσα που στο ανεβαζει.Επισης αμα βαλεις το jbl manado μεσα, δεν πρεπει να εχεις ψαρια γιατι ανεβαζει τρελλη αμωνια εγω με το manado ΜΟΝΟ καιΧΩΡΙΣ ψαρια εστρωσα το ενυδρειο ,ειχε αμωνια 5ml/l χωρις να ριξω τιποτα μονο το manado,και μου ειχε ανεβασει και το Kh 12 για λιγες μερες. τωρα μετραω KH 4 GH 5 και τα φυτα πανε σφαιρα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στο ειπα και παραπανω.μετρα σκληροτητες στη βρυση για να δουμε αν εχεις ασβεστολιθικα(εγω νομιζω οτι εχεις) στο ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
_____ΒΡΥΣΗ_____60ΛΙΤΡΟ_ PH____7,5 __________8_ GH____10__________ 10_ KH___ 5,4__________ 6,1_ NH3-4__0___________ 0_ NO2___ 0___________ 0_ NO3____0 __________10_ αλλαζω το νερο καθε 7 μερες, εχω βαλει και 2 φυτα, γενικα ολα πανε καλα εδω και ενα μηνα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio 180 Πιθανό πρόβλημα??? | sakis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-08-12 18:04 |
Μονομάχος με πιθανό fir rot Και pop eye | Emily | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 06-05-08 21:39 |
Πιθανό πρόβλημα; | Vasilizzz | Bettas | 8 | 08-03-06 01:33 |
Πιθανό ICK | malice | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 13-02-06 01:42 |
Πιθανό πρόβλημα με Dropsy. | Βασίλης | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 30-10-04 01:50 |