|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σήμερα θα παρω τεστ για ΝΟ2-ΝΟ3 και θα σας πω το απογευμα. εχτες παντως παλι μέτρησα αμμωνία και παλι μου βγήκε καθαρό το δειγμα, τα μπουκαλάκια γραφουν ΒΒΕ0117, υποθέτω οτι ειναι best before 01/2017 οποτε λογικά ειναι οκ, υπάρχει καποιος τρόπος να τεστάρω το τεστ? εχω διαβάσει ολα τα άρθρα στην κατηγορία που μου λες, θα κάνω και αλλαγή νερου μετα της μετρήσεις σήμερα, χρησιμοποιώ νερό βρύσης(αθηνα) σε ενα κουβά (25λιτρα) ρίχνω μεσα αντιχλωριο, βάζω ψηφιακό θερμόμετρο και μια αντίσταση και το ζεσταίνω(το νερο), μετα το ρίχνω λιγο λιγο στο ενυδρείο, υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος? οταν αλλάζω και καθαρίζω βυθο δεν πρεπει να βγάζω τα ψαρια απο μέσα για να μην στρεσάρονται? αυτα που εχουν μείνει τωρα μέσα ειναι μια χαρα πάντως και δεν σκοπεύω να βάλω σύντομα άλλα (1 plecostomus, 1 Dwarf Gourami Neon Red, 1 x Pterophyllum (Αγγελοψαρο) και 3 guppy male) το φαρμακο ηταν το protozin της waterlife φωτο εδω http://qbrainblog.blogspot.gr/2010/12/blog-post.html (είναι λίγο παλιές, 15 ημερών, πριν ξεκινήσουν ολα, ειναι στο αρχικό στάδιο που ειχα μόνο το γκουραμι και το σκαρλετ)
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio 180 Πιθανό πρόβλημα??? | sakis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-08-12 18:04 |
Μονομάχος με πιθανό fir rot Και pop eye | Emily | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 06-05-08 21:39 |
Πιθανό πρόβλημα; | Vasilizzz | Bettas | 8 | 08-03-06 01:33 |
Πιθανό ICK | malice | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 13-02-06 01:42 |
Πιθανό πρόβλημα με Dropsy. | Βασίλης | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 30-10-04 01:50 |