|
|
||||
|
||||
![]()
δλδ ΜΟΝΟ βαμβάκι και μακαρονάκια ????
σίγουρα ??? κάτι δεν μου κολλά :Ρ (χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω απλά μου φαίνεται παράξενο) ------------------------- εν τω μεταξύ το φίλτρο μου είναι εξωτερικό ενσωματωμένο χειροποίητο με κυκλοφορητή !! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gkontos : 07-01-13 στις 23:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για πες λεπτομέρειες ....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω φίλε μου το ενυδρείο είναι χειροποίητο και αυτός που μου το έφτιαξε έβαλε τα υλικά στο φίλτρο !! αλλά λογικά είναι για βιολογικό υλικό !!
βαμβάκι έχω μεσα !! σφουγγάρι όμως όχι να παω να αγοράσω ??? το φίλτρο είναι 3 θάλαμοι ο πρώτος γεμίζει νερό περνά από τον δεύτερο που έχει βαμβάκι και μακαρονάκια και μετα πάει στον 3ο θάλαμο που ο κυκλοφορητής ρίχνει το νερό πίσω στο ενυδρείο !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
βασικά ο πρώτος γεμίζει από πάνω τον δευτερο και ο δέυτερος από κατω τον 3ο !!
άρα το νερο στον 2ο θαλαμο περνά από πάνω προς τα κάτω !! αρα που βάζω το σφουγγάρι ??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια φώτο θα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή ο πρώτος γεμίζει απο κάτω; Αν είναι έτσι όπως τα λες βάλε το μισό κάτω χοντρό και το μισό επάνω ψιλό.
|
||||
|
||||
![]()
θα προσπαθήσω να βγάλω το απόγευμα !!!
Παράθεση:
ακριβός έτσι !!! αρα πρεπει να πάω να αγοράσω !!! 2. πράγματα στον πρωτο θάλαμο εχω την θερμάστρα !!! και 2 τι ειναι το χοντρό και το ψιλό που μου λές ? ¨:Ρ πως να το ζητήσω ?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 19-12-08 03:10 |
Φίλτρο !!!!!!!! | mafia | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 19-09-08 01:28 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Τι φίλτρο; | _antonis_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 39 | 21-11-07 14:11 |
Φίλτρο | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-11-07 13:06 |