|
|
||||
|
||||
![]()
Τον θερμαντήρα για να ξεμπερδεύουμε μ' αυτόν μπορείς να τον βγάλεις και εκτός για να προσαρμόσεις και περισσότερα υλικά αλλά και όπως θες εσύ. Αν θες να τον κρατήσεις μέσα μπορείς να βάλεις λίγο χοντρό και ψιλό σφουγγάρι (πρώτα το χοντρό και από πάνω το ψιλό) κάτω από αυτόν, στην είσοδο του νερού. Αν πάλι τον βγάλεις μπορείς να γεμίσεις τον θάλαμο αυτό με σφουγγάρια και βιολογικό. Στον δεύτερο όπως τα έχεις αλλά νομίζω πως έχεις λίγο βιολογικό. Στον τρίτο δεν μπορείς να κάνεις κάτι μιας και το νερό έρχεται από κάτω και το πετάει έξω η αντλία.
ΥΓ Μπορείς να γεμίσεις τον πρώτο θάλαμο με υλικά και ας είναι ο θερμαντήρας μέσα. Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι (όσο υπάρχει νερό μέσα) αλλά καλύτερα να μην το εφαρμόσεις αυτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι να πάρω ?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
οκ φίλε μου θα παραγγείλω αυτά που μου έστειλες !!
τι ποσότητα θα χρειαστώ ??? κάτι τελευταίο !! καθε πόσο πρέπει να αλλάζω τα μακαρονάκια (βιολογικό υλικό), τα σφουγγαράκια και το βαμβάκι από το φίλτρο ?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αρα καταλαβα ουσιαστικά μονο βαμβάκι αλλάζουμε !!
μια παρένθεση !!! το υπόστρωμα του ενυδρείου μου είναι ηφαιστειογενή χαλίκι (τραχύ με πολλές γωνιές) ακόμα μέσα έχω ηφαιστειογενή πέτρες μεγάλες !! δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω κάπου διάβασα ότι τέτοιες επιφάνειες μπορούν να φιλοξενήσουν αποικίες βακτηριδίων αν όντως έτσι είναι ίσος να μην χρειάζομαι έξτρα μακαρονάκια !! ξέρεις κάτι φίλε μου για αυτό ??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για το χαλίκι και τις πέτρες που λες ίσως να ισχύει η αποίκισή τους από βακτήρια όπως συμβαίνει εξάλλου με όλα τα πορώδη υλικά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αποδοτικό αυτό ![]() ![]() Το να προσθέσεις βιολογικό υλικό μόνο κακό δεν θα κάνεις (στο ενυδρείο, γιατί στην τσέπη σου θα κάνεις μια ζημιά 10¤ - 20¤). Καλό είναι να προσέχουμε το φίλτρο μας τόσο στην συντήρησή του όσο και στην ποσότητα - ποιότητα των υλικών του, ούτως ώστε όταν και αν χρειαστεί να μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε κατάσταση (αποίκηση - φίλτρανση). Αν αρχίσουν τα προβλήματα με ασθένειες ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 19-12-08 03:10 |
Φίλτρο !!!!!!!! | mafia | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 19-09-08 01:28 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Τι φίλτρο; | _antonis_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 39 | 21-11-07 14:11 |
Φίλτρο | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-11-07 13:06 |