|
|
|||
|
|||
![]()
ναι το ειδα πριν λιγο....καλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
το εχω φτιαξει` πανω απο 1 χρονο και δεν εχω κανενα προβλημα... δεν πεφτει η ροη του με τιποτα... εχω βαλει και βανακια για αλλαγη νερου και τωρα ειναι πανευκολη η αλλαγη και τα ψαρακια δεν καταλαβαινουν τιποτα
|
|
|||
|
|||
![]()
και τρεχει το ενυδρειο μονο με αυτο?δεν εχεις αλλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω ενα 2213 που εχει γινει ενα μετρο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πώς γίνετε αυτό;
Και μία ακόμα ερώτηση: υπάρχει διαφορά αν η αντλία είναι από επάνω ή από την κάτω μεριά σε ένα diy; |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω αν ειναι τρομερη διαφορα...αλλα πιστευω οτι απο κατω ειναι πιο φυσικη....δεν σπροχνει το νερο απο πανω...απλα το τραβαει....και στο βιντεο που εβαλα...αυτος θα μποροθσε να το βαλει και πιο πανω...εγω ετσι θα το κανω....ασε που ειναι πιο ευκολο στην αλλαγη...αν παθει κατι.....
|
|
||||
|
||||
![]()
κοβοντας το φιλρο και ματιζοντας το με ενα μετρο σωληνα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
τωρα πλακα κανεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Και η φτερωτή του φίλτρου είναι τόσο δυνατή ώστε να τραβάει το νερό μέσα από τόσο extra υλικό;
![]() Το θέμα nick είναι ότι η επιλογή sump θέλει και καλή diy υπερχύλιση και εκεί κολλάω εγώ που θέλω καλύτερη φίλτρανση με περισσότερο υλικό από αυτήν που έχω. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι, εχω μεσα περιπου 6 λιτρα σιποραξ ..
εχω αλλο ενα εσωτερικο φιλτρακι μονο με υαλοβαμβακα για να ειναι το νερο κρυσταλλο.. την βιολογια την κραταει το diy |
|
|||
|
|||
![]()
θα βαλω μπροστα να το φταξω.....αλλα λεω να το κανω πιο μεγαλο...
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ μονο το καπακι να μην ειναι μεγαλητερο απο την παλαμη σου για να το πιανης καλα ειναι βασικο θα με θημιθης
|
|
|||
|
|||
![]()
καλα οταν λεω πιο μεγαλο μιλαω για το μηκος....πιο πολυ βιολογικο.....τωρα πιστευω 125 pvc....μια χαρα θα ειμαι...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy φιλτρο | gianniwpopi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 02-02-12 14:40 |
φιλτρο | dimxik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-08-10 21:02 |
Rio-???Φιλτρο | rocker70 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 15-04-10 09:52 |
φιλτρο | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 15-01-10 10:36 |