|
|
||||
|
||||
![]()
Πώς γίνετε αυτό;
Και μία ακόμα ερώτηση: υπάρχει διαφορά αν η αντλία είναι από επάνω ή από την κάτω μεριά σε ένα diy; |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω αν ειναι τρομερη διαφορα...αλλα πιστευω οτι απο κατω ειναι πιο φυσικη....δεν σπροχνει το νερο απο πανω...απλα το τραβαει....και στο βιντεο που εβαλα...αυτος θα μποροθσε να το βαλει και πιο πανω...εγω ετσι θα το κανω....ασε που ειναι πιο ευκολο στην αλλαγη...αν παθει κατι.....
|
|
||||
|
||||
![]()
κοβοντας το φιλρο και ματιζοντας το με ενα μετρο σωληνα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
τωρα πλακα κανεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Sorry για το offtopic....(nick74, μιας και το θεμα μιλαει για φιλτρα και κατι θυμηθηκα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μα τελικα οπως ειπα (μαλλον δεν το προσεξες) απονιτροποιησα, (οχι αποκλειστικα με την υπερφιλτρανση, αυτη εξασφαλισε μαλλον απλα καλυτερο χωρο φιλτρου κι οχι αυτο που περιμενα) αλλα ... δε μου βγηκε 100% σε καλο... καπου αν δεις εχω ενα θεμα που ζηταω βοηθει για το πως να σηκωσω λιγα νιτρικα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ισως καποιος να καταφερει κατι καλυτερο (ισως προσθετοντας νιτρικα σε σκευασμα, αλλα αν ειναι να ριξουμε κατι τετοιο τοτε ποιο το νοημα της απονιτροποιησης? χμμμ... ισως παλι βοηθησει τους νταμαραδες) Τεσπα οπως και να χει για ενυδρειο που στηριζει την καλη του ποιοτητα περιβαλλοντος στα φυτα δε χρειαζεται να κανουμε προσπαθεια για πληρη απονιτροποιηση (εκτος κι αν την κανουν τα ιδια )
|
||||
|
||||
![]()
Και η φτερωτή του φίλτρου είναι τόσο δυνατή ώστε να τραβάει το νερό μέσα από τόσο extra υλικό;
![]() Το θέμα nick είναι ότι η επιλογή sump θέλει και καλή diy υπερχύλιση και εκεί κολλάω εγώ που θέλω καλύτερη φίλτρανση με περισσότερο υλικό από αυτήν που έχω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Το μονο που θελει να προσεξεις ειναι να ζητησεις να σου δωσουν την καλυτερη κολλα για pvc. Εμενα ο τυπος στο χρωματοπωλειο που πηρα τα υλικα μο εδωσε μια γκρι και με διαβεβαιωσε οτι ειναι και πολυ καλη κολλα αλλα και εντελως ατοξικη. Αν παρολα αυτα φοβασαι μπορεις αφοβα να σφηνωσεις και λιγο τεφλον στις εννωσεις (ετσι το εκανα κι εγω) και δε θα εχεις απολυτως κανενα προβλημα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy φιλτρο | gianniwpopi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 02-02-12 14:40 |
φιλτρο | dimxik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-08-10 21:02 |
Rio-???Φιλτρο | rocker70 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 15-04-10 09:52 |
φιλτρο | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 15-01-10 10:36 |