|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ε μαλλον για τα 300 λιτρα τοτε θα παω
|
|
||||
|
||||
![]()
ααααααα ρε...εσυ ησουνα που εκραζες το βασιλάκη στο σύλλογο που επαιζε με τα αλάτια..πάει.χαλασες και συ θα γίνεις αλμυρό αγορι τώρα....Καλή αρχη χρηστάρα και καλη χρονια να έχεις !
|
|
||||
|
||||
![]()
για ποιο λογο να πας στα 300? το sump ποσο το εχεις στο μυαλο σου να το κανεις?
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 01-01-13 στις 19:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βρε δεν το εχω στο μυαλο μου τις διαστασεις στις ειπα που θελω να γινει ... τωρα αν τα παιδια μου πουνε οτι θα πρεπει να το παλεψω με την συζυγο και να παω στο 1 μετρο αντι για 70 ποντους τοτε θα δουμε.... καμοια βοηθεια για εξοπλισμο στις διαστασεις που λεω ποιο πανω εχεις? τι εννοεις ποσο θα ειναι το σαμπ ? θα ειναι οσο το περνει κατω απο το επιπλο αναλογα με τις διαστασεις της display γιαλας
|
|
||||
|
||||
![]()
χρηστο εννωο για το sump αν δεν γνωριζουμε συνολικα λιτρα τι να σου πουμε για σκιμερ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε καλη αρχη!!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
L]το ενυδρειο θα ειναι σαν κυβος 294 λιτρα μικτα η 420 λιτρα μικτα ....εμενα το reef θα ειναι οικονομια αφου στο υπογειο οι δισκοι εχουν 1800 βατ θερμοστατες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ανατρίχιασα λέμε!