|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για πειτε καμια ιδεα για κυκλοφορητες ρε παιδια εχω μπερδευτει πληρως
το ενυδρειο θα εχει 70 cm πλατος και ενα μετρο μηκος με καθαρο νερο στους 52-55 cm |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
ΙΜΙΟ βασικα υπαρχει ενας κανονας που λεςι οτι χρειαζεσαι 6-7 φορες τα λιτρα σου για να μην εχεις νεκρες ζωνες.
Παραδειγμα: στα 100 λιτρα χρειαζεσαι 6000λ/ω wave αρα 2 κυκλοφορητες των 3000 λιτρων την ωρα Μακαρι να σε βοηθησα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τις απαντησεις ... οι προβληματισμοι μου τωρα
Με βαση τους κυκλοφορητες θα κανουμε και το στησιμο . Η λυση που λες Κωστα ειναι φτηνη θεωρω οτι ειναι και καλη απο ποιοτητα απλα με εναν θα μπορεσω να καλυψω το ενυδρειο ? Μηπως θελω 4 για παραδειγμα? Η καταναλωση δεν ειναι λιγο ψηλα ? |
|
||||
|
||||
![]()
Tunze 6045 οτι καλυτερο κυκλοφορει και αθορυβες
Πιστευω θα χρειαστεις απο δυο σε καθε πλευρα Αν διαθετεις χρημα παρε vortech |
|
||||
|
||||
![]()
ok θα δωσω κανα 260αρι ευρω για 4 τετοιους αλλα χωρις κοντρολερ θα μου βγει η πιστη ετσι δεν ειναι ασε που για να παρεις 4 τετοιους που να συνδεονται σε κοντρολερ θες κανα 500ρικο
vortec δεν θελω δεν ειναι θεμα τιμης αλλα πιστευω οτι θα με δεσμευση στο στησιμο |
|
||||
|
||||
![]()
εδώ έχουν πει πολλά πράγματα όσοι την αγόρασαν έχουν αρχίσει και πουλάνε τις βορτεκ anyone tried to using Jebo WP40?
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|