|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε τοσο χρονο δε νομιζω να μην εχει στρωσει, θα ξαναπω αυτο που ειπα και πριν κανα μηνα: το τεστ νιτρικων ειναι ενταξει?
|
|||
|
|||
![]()
Oκ να τα παρατησω, να πεταξω ετσι τα 800 ευρω που εχω σκασει....
Το τεστ νιτρικων το 'χτυπησα' καλα, δεν νομιζω να δειχνει λαθος Εχω δοκιμασει και με καινουργιο τεστ νιτρικων της api, και αυτο τα ιδια δειχνει |
|
||||
|
||||
![]()
οκ, αφου τσεκκαρεις με δυο τεστ δε μπορει να φταινε και τα δυο.
Ποσο καιρο ειναι που ταιζεις αμμωνια? Μηπως το βιολογικο υλικο στο φιλτρο εχει πολυ βρωμα σα χωμα?
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ξεκινησει απο 13/11/12 και εχω κρατησει αναλυτικα ημερολογιο με μετρησεις
Στο φιλτρο εχω βαλει 2 σφουγγαρια μπλε καινουργια, μια καλτσα με substrat (το ειχα απο το παλιο 'ενυδρειο΄) και εβαλα και αρκετο (τιγκαρισμενο) siporax (καινουργιο) χυμα, οποτε δεν νομιζω να παιζει θεμα βρωμιας |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 03-03-11 17:40 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
παιδια εστησα επιτελους | nhreas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 10-07-03 13:54 |