|
|
||||
|
||||
![]()
η επιστημη σηκωνει τα χερια και ανοιγει τα ποδια
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Στο δια ταύτα τώρα. Τελικά ποιές πέτρες δεν ανεβάζουν την GH; Οι δικές μου αν και μετά από το τεστ του ακουαφόρτε που άφρισαν κάνουν (μιλάω για αυτές που αγόρασα και υποτίθεται πως είναι για ενυδρειακή χρήση); Το νερό στα δοχεία δεν ανέβασε GH μετά από 5 ημέρες. Έλεγα να πάω να αγοράσω βασάλτη όπως με ενημέρωσαν αλλά απ' ότι βλέπω και αυτός περιέχει ασβέστιο. Οι υαλόπετρες κάνουν; ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 23-12-12 στις 20:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψαρια θα εχει το ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πάω για βιότοπο. Έτσι κι' αλλιώς έχω βάλει και χαλίκι και απ' ότι ξέρω αυτός ο βιότοπος έχει άμμο. Απλά βλέπω οτι τα ψάρια αυτής της κατηγορίας θέλουν μαλακό νερό. Αλλά ακόμη σε Ασία που κοιτάω δεν θέλουν σκληρό. Θα το παλέψω με τύρφη κτλ αλλά όχι και να έχω μέσα κάτι που με δυσκολεύει στο να τα καταφέρω.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πας για βιοτοπο, αλλα αργα ή γρηγορα θα καταλαβεις οτι η διακοσμηση δεν ειναι μονο για θεαμα.
Ο πιο ευκολος τροπος για να διατηρηθει ενας ειδος ψαριου ειναι η προσομοιωση του βιοτοπου του. Το βιοτοπικο ενυδρειο δεν ειναι για εμπειρους. ειναι για αρχαριους
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περιεργες μετρησεις Α/Ο | octania246 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 24-11-09 20:31 |
Περιεργες μετρησεις | gmavro | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 05-11-09 22:20 |
περιεργες μετρησεις.... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 28-01-09 01:11 |
Περιεργες μετρησεις σε νερο προετοιμασιας | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 21-04-08 07:40 |
ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ | floridis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 20 | 26-10-07 07:19 |