|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Δεν το ειχα ξανακουσει αυτο ![]() Τωρα εγινε, ευχομαι να πανε ολα καλα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!!λοιπον σημερα αγοραστηκε ο κυκλοφορητης μισο κιλο βραχος ακομ το τεστ το οποιο κ θα δειτε κ εσεις το αποτελεσμα καθος κ αντιφωσφορο για να αλαχτει το σφουγγαρι..σας ανεβαζω δυο φωτογραφιες κ ξεκιναω τη δουλεια καθως λεω να αλλαξω το 50% του νερου με καινουριο...αναμενω παρατηρησεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω βλεπω απλα αμμωνια οπως ειπαμε ειναι αστρωτο το ενυδρειο σου και ταλαιπωρεις τα ψαρακια .
|
|
||||
|
||||
![]()
δωσ'τα πισω μεχρι να εχεις ετοιμο το ενυδρειο για να τα φιλοξενησεις!
και παρε μεγαλυτερο ενυδρειο! σε 30λιτρα,μονο γαριδες γλυκου νερου θα εβαζα...
|
||||
|
||||
![]()
Αν και τελείως άσχετος με τα αλάτια, ξέρω πως το συγκεκριμένο είδος δεν μπορεί να φιλοξενηθεί σε ενυδρείο 30λίτρων
Ούτε καν σε 60λιτρο Οπότε, καλύτερα να "πέσει παντόφλα" ![]() ![]() Θα σου προτεινα είτε να ξεκινήσεις στήσιμο σε μεγαλύτερο ενυδρείο και μέχρι να το ετοιμάσεις να δώσεις πίσω τα κλοουνάκια, είτε αν παραμείνεις στο 30λιτρο να επιστρέψεις μόνιμα τα κλοουνάκια και να φιλοξενήσεις κάποιο άλλο είδος (αν υπάρχει)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως σου είπαν παραπάνω ειναι κρίμα για τα ψαρακια. Κάνε ότι μπορείς για να τα έχεις σε καλυτερες συνθήκες. Και ένα μεγαλύτερο ενυδρειο όντως θα βοηθούσε αν μπορούσες να τους προσφερεις. Ίσως να εβρισκες από κάποιο μαγαζι να πάρεις έτοιμο κουραρισμενο βράχο. Ο Νινταλ (animal station ).είχε παλιά που είχα πάει. Κάνε του μια ερώτηση. Δεν ξέρω και από θαλασσινα.
Είχε κάνει αν θυμάμαι καλά ο Πάνος Αλεξανδρούπολης ένα μικρο με κλοουν και νομίζω είχε πει ότι μπορεί να ζήσουν σε κάπως μικρο ενυδρειο (δεν θυμάμαι ποσά λίτρα) αρκεί να υπάρχει ανεμωνη, διότι και σε μεγάλο ςνυδρειο να είναι, άμα έχουν ανεμωνη δεν απομακρυνονται πολύ από αυτήν. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.
Και εγώ νομίζω οτι θα ταλαιπωρηθείς και εσύ και τα ψαράκια σου.Πιστεύω οτι το καλύτερο θα ήταν να τα δώσεις να στα φιλοξενήσουν κάπου μέχρι να βρεις τον δρόμο στα αλάτια. Αν πάλι η παντόφλα είναι τσόκαρο ή/και θες σώνει και καλά να το τολμήσεις σου προτείνω να προμηθειτείς το START UP NANO της PRODIBIO (ή και οποιο άλλο σκεύασμα κάνει τα ίδια πράγματα, προτείνω αυτό γιατί το έχω δοκιμάσει). Δεσμεύει αμμωνία , προσθέτει βακτήρια και μπορείς να διατηρήσεις χαμηλή ιχθυοφόρτηση (αν και εσύ το έχεις φοτρώσει αρκετά με τα 2 clown) μέχρι να ισορροπήσει το σύστημα. Καλή συνέχεια Φιλικά και με εκτίμιση Στέφανος
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενα μικρο tip που μπορει να βοηθησει!!! | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 23-03-11 18:26 |
καποιος να με βοηθησει | sugarias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-02-11 15:59 |
Bατραχος-ξερει κανεις να με βοηθησει? | kounelaki | ¶λλα ζώα | 2 | 09-10-09 15:30 |
ας με βοηθησει καποιος! | gangster95 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 76 | 14-09-09 15:21 |