|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο αφορά τις πέτρες, θα κάνω μετρήσεις στα δοχεία το μεσημεράκι να σας πω τι γίνεται. Είμαι περίεργος πολύ για το τι μετρήσεις θα πάρω στο ποτήρι που έχω μόνο νερό. ![]() ------------------------- Δυστυχώς οι μετρήσεις γίνονται ακόμη πιο περίεργες. Για να μην σας μπερδεύω σας τις έχω βάλει συνολικά στο αρχείο Excel. Όποιος γνωρίζει ας μου εξηγήσει τι γίνεται γιατί θα τρελαθώ ![]()
![]() Το μοναδικό συμπέρασμα που έχω βγάλει εγώ είναι ότι οι πέτρες δεν έφταιγαν για το +0,2 του PH στο ενυδρείο όταν τις είχα μέσα. Αυτό για τρείς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι αν ήταν ασβεστολιθικές δεν έπρεπε να είχαν ανεβάσει την KH στα δοχεία (Α, Β & Γ) έστω και κατά μια μονάδα μετά από 48ώρες; Ο δεύτερος είναι ότι το δοχείο με το σκέτο νερό (Δ) ανέβασε PH σε μια ημέρα κατά 0,4 χωρείς καν να υπάρχει μέσα το παραμικρό πετραδάκι. Ο τρίτος είναι γιατί κανένα δοχείο δεν ανέβασε καθόλου KH. Τέλος, και προς βοήθεια δικιά σας ήθελα να σας πω, πως το δοχείο Α με την περίεργη συμπεριφορά [σταθερό PH και αύξηση της GH 5 μονάδες περισσότερο από τα άλλα δύο (Β & Γ) ] , είναι μεταλλικό. Συγκεκριμένα είναι κάτι σαν τσίγκινο. Εσείς τι έχετε να πείτε για όλα αυτά ![]() ![]() ΥΓ Θα αφήσω άλλη μια ημέρα (σύνολο 3) τις πέτρες στα δοχεία για να δω μήπως κάποιο αλλάξει συμπεριφορά (πχ ανεβάσει KH). Μετά θα βάλω αυτές που είναι στο μεταλλικό σε πλαστικά να δω αν κάποια θα συμπεριφερθεί ανάλογα (σταθερό PH και αύξηση της GH) .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 20-12-12 στις 18:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περιεργες μετρησεις Α/Ο | octania246 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 24-11-09 20:31 |
Περιεργες μετρησεις | gmavro | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 05-11-09 22:20 |
περιεργες μετρησεις.... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 28-01-09 01:11 |
Περιεργες μετρησεις σε νερο προετοιμασιας | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 21-04-08 07:40 |
ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ | floridis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 20 | 26-10-07 07:19 |