|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εφοσον ειναι φτιαγμενη να λειτουργει αιωρουμενη μεσα στο θαλαμο, οταν χτυπαει πανω σε αυτον, δεν φθειρεται?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ. Όταν λέω φιλτράκι εννοώ κάτι σαν αυτό ή αυτό.
|
|||
|
|||
![]()
Χωρίς να ειμαι καθόλου έμπειρος θα σου πω αυτό που έκανα στο δικό μου ενυδρείο πριν 2-3 μέρες.
Επειδή είναι μεγάλο το μήκος μου και η ανατάραξη δεν ήταν αρκετή είχα πρωτεϊνικό φιλμ και για να λύσω αυτο το πρόβλημα αγόρασα (μεταχειρισμένο) ενα μικρό κυκλοφορητή θαλασσινου νερού.Η αεροπετρα δεν μου έκανε δουλειά ο διαχυτήρας ειναι λιγο ακριβος (για το κόστος του DIY CO2), στην είσοδο του φίλτρου δεν ήθελα , και δοκίμασα απο περιέργεια να βάλω το σωληνάκι στο πάνω μέρος του κυκλοφορητή και το αποτέλεσμα ειναι να βλέπω πολύ μικρές φυσαλίδες σε μεγαλο μέρος του ενυδρείου (την φυσαλίδα την σπάει παρα πολυ καλα και την στελνει με δύναμη ). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κανενα φιλτρο δεν μου χαλασε απο Co2 με μπουκαλα Ιοαννις Το να μην βλεπεις φυσαλιδες ειναι το μεγιστο και καλυτερο αποτελεσμα που μπορεις να εχεις |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ για να το λες.
Εγω παντως το εβγαλα με τη μια, δεν αντεχα το θορυβο καθε λιγο φςςςς φςςςς. ΥΓ Φυσικα σταδιακα τα πεταξα ολα, διοξειδια, λιπασματα κλπ, μεχρι και τα φυτα που τα ηθελαν ολα αυτα και κρατησα τα υπολοιπα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
η καλυτερη λυση :Ρ ο θορυβος ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τελείωσα με την κατασκευή (αφού ήπια το περιεχόμενο - καθάρισα το μπουκάλι - έβαλα τα σωληνάκια- περίμενα μια μέρα- έφτιαξα το μείγμα - το τοποθέτησα -έβαλα μια βαλβίδα αντεπιστροφής - τοποθέτησα το άκρο σε ένα μινι φίλτρο της dolphin περίμενα λίγες ώρες και δουλεύει). ο τρόπος είναι ίδιος με αυτό http://www.youtube.com/watch?v=liuXWQcJCcU
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια,διευκρίνηση | Γιώργος972 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 10-11-08 03:11 |