|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το καλυτερο ειναι να το βαλεις καπου στην εισοδο νερου στο φιλτρο να προσεξεις όμως γενικα να μην σου παει μειγμα στο νερο
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ακόμα δεν μπορώ να εντοπίσω ποια είναι η σωστή θέση μέσα στο ενυδρείο και ειδικά στην περίπτωση που έχουμε εσωτερικό φίλτρο..... Τώρα έχω δοκιμάσει κάτω ακριβώς από την έξοδο του φίλτρου που βγαίνει με μεγάλη ροή.... Αλλά είναι αυτό σωστό? Κάποιος έμπειρος να βοηθήσει? |
|
|||
|
|||
![]()
ερώτηση τα βακτήρια του φίλτρου δεν θέλουν οξυγόνο? για να επιζήσουν? τα flter tubes για αυτό δεν φημίζονται? δεν ξέρω κατά ποσο είναι σωστό να μπει στην είσοδο του νερού στο φίλτρο. νομίζω καλύτερα στην έξοδο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι τοσο μικρη ποσοτητα που δεν υπαρχει κανενα προβλημα εγω εβαζα την μουκαλα Co2 στην εισοδο του φιλτρου με απολυτος κανενα προβλημα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν σημαινει οτι παρεχωντας διοξειδιο, μειωνεις το οξυγονο. Το θεμα ειναι οτι το αεριο που μπαινει στο φιλτρο κανει τη φτερωτη να κανει θορυβο μεσα στο θαλαμο της και μαλλον να την καταπονει.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια,διευκρίνηση | Γιώργος972 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 10-11-08 03:11 |