|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χωρις προετοιμασια σε βαρελι παντως δεν προκειται να μαλακωσεις νερο σωστα κ να κατεβασεις ph χωρις προβληματα.δεν ξερω τι δοκιμες εχεις κανει,αλλα χωρις βαρελι,δυσκολο χωρις ναχεις διαφορα προβληματα.(αν το κανεις στο ενυδρειο δηλαδη).σε γενικες γραμμες,σε ενα ωριμο ενυδρειο (κ οχι νεοστημενο)το ph θα εχει πτωτικη ταση αν δεν υπαρχει κατι που να το κραταει ψηλα.
αλλα οπως κ ναχει,τα ψαρια που εγραψες παραπανω(σκαλαρια και ντανιο)δεν θα τα εβαζα σε τετοιο ενυδρειο,κ σιγουρα οχι μαζι.ψαροσουπα θα ειναι κ μαλιστα επικινδυνη.τουλαχιστον για τα σκαλαρια.παρε κ καμια αλλη γνωμη βεβαια,απλα σου λεω τι θα εκανα εγω. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας παιδιά! Θα πάρω αλλά τεστ κ θα δοκιμάσω κ τύρφη κ θα σας πω αποτελέσματα.
Με ενδιαφέρει κάποιο σμηνόψαρο κ άλλο ένα κοπαδάκι! Τι θα μου προτείνατε με αυτά τα δεδομένα;
|
||||
|
||||
![]()
ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ στο 7.5!!!! Δεν κατεβαινει με τπτ!
Σκεφτομουν μερες την τυρφη, αλλα μου φανταζει λιγο ακυρη με το ολο στησιμο! Να υποθεσω οτι δεν ειναι σταθερη κ εγγυημενη λυση τα ph-minus, κλπ, σωστα;;;
|
||||
|
||||
![]()
μην χρησιμοποιήσεις ζουμια και σκονες...γιατι θες να κατεβάσεις το πεχα ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παμε για 2ο... | karterhs | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 25-05-12 16:40 |
Για αλλα πηγα αλλα πηρα! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 62 | 25-09-09 15:29 |