|
|
||||
|
||||
![]()
Εβγαλα το κοματι τις φτερωτης (το πανω κοματι) και το εβαλα να δουλεπει στον αερα για 2-3 δευτερολεπτα η φτερωτη δεν ακουγοταν σχεδον καθολου!
Μολις μπαινει πανω στο φιλτρο και μπαινει το φιλτρο σε λειτουργια κανονικα αρχιζει παλι! |
|
||||
|
||||
![]()
το φίλτρο δεν το έχω δουλέψει αλλά αποψή μου είναι ότι έχει αέρα. το eheim 2213 kai fluval 405 που δουλεύω τότε το κάνουν αυτό
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Την εχω πατησει ισα και με 100 φορες! Το φιλτρο δεν πρεπει να εχει αλλο αερα μεσα! |
|
||||
|
||||
![]()
για κουνα το φιλτρο αριστερα δεξια πάνω κάτω να δεις απελευθερώνει από την έξοδο φυσαλίδες
|
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα!
|
|
||||
|
||||
![]()
έλεγξες αν υπάρχει φυσαλίδα αέρα μεσα στους σωλήνες?...ο θόρυβος που κάνει ειναι ενα ξερό γρρρρ ? αν ναι (και οπως λες στελνει και στο σπρευμπαρ) αστο να δουλέψει λιγη ωρα ετσι...το δικο μου 2217οταν το παρέλαβα απο φίλο επειδη ηταν σε αχρηστία παρα πολυ καιρο εκανε θόρυβο για κανα 15λεπτο και μετα εστρωσε
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι ενα ξερο grrr ειναι! Οκ το εχω τωρα σε λειτουργια εδω και κανα 10 λεπτο! Δεν εχει αλλαξει κατι! Παντος το φιλτρο δουλευει κανονικοτατα εχει την ροη του ολα comple, αλλα θορυβος!! ------------------------- Κοντα στο 30λεπτο απολυτος καμια αλλαγη! ------------------------- Παιδια το φιλτρο δουλευει ακομα απο το μεσημερι! Ο θορυβος ο ιδιος! Εχω απελπιστει! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Savou : 03-12-12 στις 18:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βγάλε το πάλι απο την πρίζα..αδειασε τους σωλήνες ξαναγέμισε το και ξαναβάλτο στην πρίζα αφου γεμίσει ο κάδος νερο...(ελπίζω να το κάνεις με το σωστό τρόπο )
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θόρυβος σε φίλτρο JBL e900 | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 21-10-13 09:34 |
Eheim 2213 vs JBL CristalProfi e900!! | \/ag | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 21-05-11 21:51 |
JBL E900 - βοήθεια σχετικά με καθάρισμα | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 26-03-09 13:59 |