|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα αλλαχτεί εν καιρώ φίλε μου...
|
|
||||
|
||||
![]()
να τα χαίρεσαι
![]() σωστή η παρατήρηση για την άμμο πρέπει να τα έχουν ακόμα λίγο χαμένα γιατί στις φώτο συμπεριφέρονται σαν κοπαδόψαρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι,το κοπάδιασμα είναι σχεδόν ο μόνος τρόπος που ξεμυτίζουν από τις πέτρες,σπάνια βολτάρουν σε ομάδες των 2-3 ή μεμονωμένα.
Πάντως δεν ξέρω,ίσως να διαβάζουν και αυτά το φόρουμ (!!) και σήμερα βλέπω μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο στη συμπεριφορά τους... |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου και γω το ιδιο θεμα ειχα με τα δικα μου λαμπιντο... μονο που τα δικα μου οταν τα πηρα απο χομπιστα, ηταν 30 ημερων... τον πρωτο καιρο ουτε που τα βλεπα... αλλα μετα απο κανα 2 εβδομαδες ηταν ολη την ωρα εξω και βολταραν.
Τωρα πια ειναι 11 μηνων και περιμενω το καλοκαιρι για να τα μετακομισω σε μεγαλυτερο ενυδρειο... Οποτε φιλε μου μην ανησυχεις θα σε συνηθισουν με τον καιρο!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε και στο δικό μου ενυδρείο έχει αλλάξει η κατάσταση,δεν υπάρχουν πλέον ντροπές,ίσα ίσα έχουμε ήδη και τσαμπουκάδες.Και όταν περνάω δίπλα από το ενυδρείο και νομίζουν ότι είναι ώρα για φαγητό,κοντεύουν να πεταχτούν έξω από το νερό...Όλα καλά λοιπόν...
|
|
||||
|
||||
![]()
απο γεννες πως πας?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψαράκια τα έχω λιγότερο από 2 μήνες,ακόμα δεν έχω γέννες.Δεν βιαζόμαστε...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |