|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα και απο μενα!!!τα αρσενικα εχουν πολυ εντονα μαυρα πτερυγια τα θυλικα ειναι λιγο πιο αχνο το μαυρο στα πτερυγια και θα ελεγα λιγο πιο μικρα απο τα αρσενικα σε μεγεθος
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι αλλα δεν ειναι στανταρ γιατι εχει θηλυκα που ειναι πιο βαρβατα και πιο μαυρα και απο αρσενικα στις παρακατω φωτο αν δεν ειχαν το μπουκωμα ποιος θα καταλαβαινε οτι ειναι θηλυκα?
|
||||
|
||||
![]()
Έχει δίκιο ο Μίμης
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επισης να προσθεσω απο δικη μου εμπειρια οτι
ενα ψαρι 7-8εκ που για ενα χρονο ηταν κατακιτρινο το ειχα για θηλυκο μου βγηκε τελικα αρσενικο και δεν το πιστευα. τα ψαρια αυτα εχουν την ικανοτητα να αλλαζουν χρωματα αναλογα με τις συνθηκες. πχ αν υπαρχη κυριαρχο αρσενικο το δευτερο αρσενικο θα κανει την παπια θα χασει εντελως τα μαυρα χρωματα του και θα το παιζει θηλυκο-αδιαφορο για να μην τραβαει την προσοχη και τρωει ξυλο. αυτα απο μενα. επισης οταν ειναι στρεσσαρισμενα χανουν τα χρωματα τους γιαυτο ειναι δυσκολο σχεδον ακατορθωτο να αγορασεις ψαρια απο πετ σοπ και να σου πουν πιο ειναι πιο.
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορώ να ξέρω ακόμα τα φύλα γιατί δεν έχω ακόμα μπουκώματα.Από φάπες πάντως έχουν ξεκινήσει κάποιες ψιλές...
Το στήσιμό μου είναι προσωρινό μέχρι να μπορέσω να πάω καμια βόλτα από Χαλκιδική μεριά να φορτώσω επιπλέον πέτρες και μπόλικη άμμο.Τότε που θα είναι και πιο σωστό το ενυδρείο θα το παρουσιάσω... |
|
||||
|
||||
![]()
ενα απο τα αρσενικα δεν την παλεψε σημερα , μετα απο ξυλο απο τα υπολοιπα ειδε τα ραδικια αναποδα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα...Τι αναλογία έχεις από αρσενικά-θηλυκά?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |