|
||||
|
||||
![]()
Μανώλη δε νομίζω ότι έχει τόσο μεγάλη σχέση το διοξείδιο. Ειδικά όταν μιλάμε για το Optimat, φαίνεται άλλωστε και από τις μετρήσεις.
Εγώ βλέπω τόσα λάθη και "λάθη" μαζεμένα που το τελευταίο που θα εξέταζα είναι το διοξείδιο. Αλλαγή με κρύο νερό, προσθήκη αντιχλωρίου εκ των υστέρων, ανακάτεμα βυθού, μεγάλο ποσοστό αλλαγής, πολύ αραιές αλλαγές... έτσι πρόχειρα. Μπορεί σε ένα σωστό ενυδρείο αν κάνεις κάτι από όλα αυτά να περάσει απαρατήρητο, αν γίνονται συστηματικά και όλα μαζί...
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
μετα απο αλλαγη νερου.αυτο.. | johnyfy | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 12-04-11 00:03 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ. | Stoukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 23-01-11 10:11 |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | ANTONIS STAVRINOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-03-04 23:26 |