|
|
||||
|
||||
![]()
τώρα το είδα και εκεί μάλλον είναι το πρόβλημα
στο co2 , και χωρίς αντιχλοριο να έβαζες το νερό τα ψαρια δεν θα πάθαιναν τίποτα , από θερμοκρασία σε μια μέρα πολύ δύσκολο να πεθάνανε σε μια μέρα όπως και από νιτρικά δύσκολο το βλέπω , άρα μάλλον δηλητηρίαση από το co2
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
κανε μια μικρή αλλαγή νερού 20% και CO2 χρησιμοποιείς ξανά όταν θα ξέρεις πολύ καλά πως λειτουργεί
|
||||
|
||||
![]()
Μανώλη δε νομίζω ότι έχει τόσο μεγάλη σχέση το διοξείδιο. Ειδικά όταν μιλάμε για το Optimat, φαίνεται άλλωστε και από τις μετρήσεις.
Εγώ βλέπω τόσα λάθη και "λάθη" μαζεμένα που το τελευταίο που θα εξέταζα είναι το διοξείδιο. Αλλαγή με κρύο νερό, προσθήκη αντιχλωρίου εκ των υστέρων, ανακάτεμα βυθού, μεγάλο ποσοστό αλλαγής, πολύ αραιές αλλαγές... έτσι πρόχειρα. Μπορεί σε ένα σωστό ενυδρείο αν κάνεις κάτι από όλα αυτά να περάσει απαρατήρητο, αν γίνονται συστηματικά και όλα μαζί...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα το θέσω αλλιώς
Η νεκροψία διά τις αποστάσεως μυρίζει δηλητηρίαση
|
|||
|
|||
![]()
τελικα οσα δεν φερνει ο χρονος τα φερνει η στιγμη
αλλαζω νερο καθε 20 περιπου μερες παντα εριχνα αντιχλωριο μετα την αλλαγη φροντιζω να μην αναταρασσω πολυ τον βυθο παρα μονο για να καθαριστει η θερμοκρασια του ενυδρειου μετα την αλλαγη ειναι περιπου στους 22 βαθμους μετα την αλλαγη εριχνα ειτε υγρο co2 ειτε optimat ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα τελικα καποια στιγμη απο οτι λετε το μοιραιο θα συνεβαινε ειλικρινα δεν γνωριζα οτι εκανα κατι λαθος ή με λαθος τροπο |
|
|||
|
|||
![]()
μεγαλη πτωση θερμοκρασιας, αποτομη αλλαγη παραμετρων νερου "και προς το καλυτερο η αποτομη αλλαγη παραμετρων κανει κακο" αναταραξη βυθου, πιθανως εξουθενωμενα ψαρια απο πολλα νιτρικα, πιθανοτητα μεγαλης μεταβολης ph "λογο αραιων αλλαγων θα εχουμε και πολλα po4 τα οποια μεταβαλουν το ph, συμφωνα με αυτα που γνωριζω" δεν ειναι αρκετοι ο λογοι?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δεν εχω δυνατοτητα αλλαγης νερου με αλλο τροπο εκτος του σωληνα απο τη βρυση μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις ενα δικο σου παραδειγμα αλλαγης και καθε ποτε? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
μετα απο αλλαγη νερου.αυτο.. | johnyfy | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 12-04-11 00:03 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ. | Stoukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 23-01-11 10:11 |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | ANTONIS STAVRINOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-03-04 23:26 |