|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
δηλ καταλαβατε οτι σας ριχνω αδικο σε αυτα που λετε; καθε αλλο ρε παιδια απλα με τα χρονια οι δισκοι διατηρουνται και σε διαφορετικες συνθηκες απο εκεινες της χωρας προελευσης. και δεν υπερασπιζομε κανεναν. ειπα σε καποιο μνμ μου οτι οποιος θελει μπορει να ερθει να τα δει ολα αυτα που ειπα παραπανω. εγω λοιπον εχω δισκους πολλα χρονια και νομιζω οτι μπορω να πω μια κουβεντα απο αυτα που εχω δει στα δικα μου ψαρια τοσα χρονια. καθε αποψη ειναι σεβαστη. σορυ που μπηκα σφηνα.
|
|
||||
|
||||
![]()
για να ξεκαθαρισουμε λιγο το θεμα με τις συνθηκες, μπορει ενας οργανισμος να προσαρμοστει να επιβιωσει σε αλκαλλικο νερο ενω ειναι του οξινου (το αντιθετο ειναι δυσκολοτερο) ομως μεσα απο τα εκατομμυρια χρονια εξελιξης το ανοσιοποιητικο του συστημα ειναι προσαρμοσμενο για τα -λιγοτερα- παθογονα που βρισκονται στο οξινο περιβαλλον, οποτε με την παραμικρη στραβη θα γινει μεγαλο κακο χωρις λογο επειδη καποιος ειχε τα κεφια να πειραματιστει.
Για να αλλαξει εντελως το ιδιο το dna του οργανισμου πρεπει να υποστει κανονικη μεταλλαξη κι οχι να ειναι "υβριδιο" οπως ειπωθηκε,(τι υβριδια ειναι οι δισκοι εκτροφης? δισκων με δισκους, αρα ειναι υβριδια οσο "λιγοτερο ανθρωπος" ειναι ενας μιγας) και για να μεταλλαχτει θελει προφανως πολλες χιλιαδες χρονια και σοβαρους λογους που θα την προκαλεσουν Αυτα αν παμε απλα στο μπαρμπα-Καρολο (το Δαρβινο ντε) αν δουμε σοβαρα και αλλες -μη τεκμηριομενες- συμπληρωματικες θεωριες, ο οργαισμος αυτος που ετσι κι αλλιως βρισκει τροφη γιατι του την παρεχουμε εμεις δεν προκειται να υποστει ουτε καποια μεταλλαξη ουτε θα εξελιχθει (Λαμαρκ) Τωρα αν νομιζει καποιος οτι εγινε θεος και παιζει με το dna καποιου οργανισμου απλα βαζοντας τον να ζησει σε ενα διαφορετικο περιβαλλον για μερικες γεννιες μοοιαζει σα να προσπαθει να κατασκευασει ενα ρολοι με εργαλεια ενα αλυσοπριονο κι ενα κομπρεσερ
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχα ψαρακια τι σας εμμελε να περασετε απο το γενος του ανθρωπου......
|
||||
|
||||
![]()
dimis1978 το θεμα ως προς το τι θα κανει μεβτα ψαρια ο κονσταντιν, απο μεριας μου εχει ληξει ή μαλλον δεν ξεκινησε ποτε.
Δικο του ενυδρειο ειναι, μπορει να βαλει οτι θελει μεσα, μεχρι και φαραω αν θελει. Το θεμα που προσπαθω να συζητησω, για τον μελλοντικο αναγνωστη ειναι το επιχειρημα του πρωτου ποστ του θεματος, που βασιζεται στον στενκερ, και που αποτελει το βασικο επιχειρημα του κονσταντιν. Μαζι λοιπον με το πρωτο μου ερωτημα (σε τι νερο διατηρει τους δικους του δισκους-γεννητορες ο στενκερ) ερχομαι να ρωτησω και τα εξης. Γιατι κραταει και μεγαλωνει τα νεαρα ψαρια προς πωληση σε νερο βρυσης; Τα ψαρια που βλεπουμε στην αγορα τι ποσοστο επι των γεννησεων κατεχουν; γιατι δεν βγαινουν ολα τα ψαρια στην αγορα και τι απογινονται; Απο τις απαντησεις μπορει καποιος να αποφασισει να επιλεξει το δρομο του στη διατηρηση των ψαριων του. Ειτε θελει να γινει επαγγελματιας εκτροφεας ειτε χομπιστας. Δεν θα απαντησω εγω στα ερωτηματα, απλα τα θετω προς προβληματισμο οποιου θελει κατι περισσοτερο απο το να μαθει ποιος την εχει πιο μεγαλη τη χωρητικοτητα σε λιτρα ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διατηρηση σκληροτητων χωρις ανεπιθυμητα παραπροϊοντα | maneni | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-04-14 18:02 |
Αναπαραγωγη και διατηρηση caridina babaulti sp.blue | platy | Γαρίδες του γένους Caridina | 1 | 26-05-11 22:23 |
ΤΑΙΣΜΑ ΔΙΣΚΩΝ | Κόφινας | Δίσκοι | 5 | 10-11-07 19:36 |
διατηρηση ενυδρείου | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-11-06 13:11 |
Διατηρηση ζωντανου Βιολ. φιλτρου | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:44 |