|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ας ειμαι κ εγω απο αυτους που θα βοηθησει να ξεσκαλωσουν φιλοι χομπιστες που θελουν να ασχοληθουν μ'αυτο το ομορφο ψαρι επιτελους!!! Ξερεις ποσα ωραια 200αρια υπαρχουν που μπορουν να δωσουν σπιτι σε τοοοοοοσους δισκους;;; εεεε;;; ξερεις;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπα, σε προλαβαν οι Κινεζοι ![]() αραγε κανει για ενα κοπαδι σκαλαρια?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για σκαλαρια δεν ξερω, αλλα ενα χαρεμακι γκαπιες, 10 νεον κ ενα γλυφτη τα παιρνει χαλαρα ομως, κ χωρις να υπαρχουν προβληματα! Ασε τις ευκολες αλλαγες νερου! Τσαμπα πραμα σου λεω, τσαμπα πραμα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ξαναπες τη λεξη "γλυφτη"
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχει δικιοο γιωργος5.
Αυτον εννοουσα, δεν μιλουσα γενικα Οποιος κανει σκληρη και ειρωνικη κριτικη, περιμενει να περασει αναιμακτα? Οντως εξυπηρετω συμφεροντα. Αλλιως γιατι να ανακατευτω στο θεμα του? Εξυπηρετω τα συμφεροντα του φορουμ που συμμετεχω, και δεν ανεχομαι να το ειρωνευονται ατομα που το μονο που θα ειχαν να προσφερουν, θα ηταν θεματα σαν τα παρακατω http://www.aquatek.gr/vb/search.php?searchid=5059296 Οσο για διαφορετικες αποψεις το δισκοφορουμ, αλλο τιποτα. Δεν τρομαζει απο τετοια. Δεν συνεχιζω περαιτερω. Το αλλο θεμα κλειδωθηκε. Αλλη φορα, τα παραπονα πιο κοσμια κι εκει που πρεπει.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 21-11-12 στις 01:06 |
|
||||
|
||||
![]()
Επαυξανω!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Οχι φιλε μου, το φορουμ κανονικα δεν προσφερει βημα για κουβεντουλα.
Στα φορουμ δινουμε και παιρνουμε πληροφοριες. Κι εσυ εισαι φαινεται μονο παιρνεις, ειτε πληροφοριες για το πως θα μειωσεις το κοστος αναπαραγωγης των ψαριων σου, ειτε πως θα πουλησεις ψαρι, ειτε πως θα υποστηριξεις τις εκπτωσεις στη διατηρηση των ψαριων για να μη μενουν απουλητα. Αυτα. Αν ειχες σκοπο, να γραφτεις στο δισκοφορουμ και να αρχισεις να μεταδιδεις πλεον τις εμπειριες που αποκομισες και να παρουσιασεις τη δουλεια σου και πληροφοριες για οσους θελουν να κανουν το ιδιο, τοτε ζητω προκαταβολικα συγνωμη.
|
|||
|
|||
![]()
φιλε modenator ειπες οτι δεν ειρωνευωονται και ειναι μια χαλαρη συζητηση. για δες το μνμ απο πανω μου. αυτα ειναι που σου λεω. ολοι γιναμε ειδικοι!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ μα καλα, δεν πηγε κανενας στην ομιλια του στενκερ, να απαντησει στην ερωτηση μου; Αντε γιατι εχω κι αλλες ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μα με τις γεννες ου θα εχει εκει μεσα θα ανοιξει επιχηρηση και θα πουλαει στο παζαρι δισκους σε γυαλες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Στο ποσο μανιωδως προσπαθειτε να αποθαρρυνεται τον πρωτο που θα κανει κατι αντιστοιχο με εσας σε μικροτερα κυβικα απο εσας!
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 20-11-12 στις 00:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εάν πραγματικά πιστεύεις κάτι τέτοιο δεν έχεις κανένα λόγο να τα λες μαζί μας. Όχι τίποτα άλλο, μη σου χαλάμε και τη διάθεση, κρίμα δεν είναι; Να δεις που άμα πάει καλά το ενυδρείο σου εγώ θα έρθω κρυφά και θα στο σπάσω για να μην το δείχνεις στον κόσμο.
|
|||
|
|||
![]()
παιδια καπου αρχιζει και στραβωνει το πραγμα. εδω ειμαστε ολοι επειδη αγαπαμε το χομπι. προτεινω να χαλαρωσουμε λιγο. παντως του την λετε λιγο του ανθρωπου. αν ομως του πανε ολα καλα τι θα του πειτε μετα; αλωστε ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε. μην μου πει καποιος οτι δεν εχει χασει ψαρι;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
¶μα σε κατηγορήσει εσένα κάποιος ότι θέλεις το κακό του τι θα πεις; Και την αναστάτωση την ξεκίνησες εσύ που μπήκες ως υπερασπιστής του "αντίπαλου στρατοπέδου" και λέγοντας ότι όλοι εμείς άμα ακούσουμε για δίσκο κάτι παθαίνουμε. Λοιπόν εγώ δεν έχω δίσκους, δεν έχω καν τα λίτρα για δίσκους και δε με ενδιαφέρουν και ως ψάρια για να τα διατηρήσω. Ξέρω κάποια πράγματα και όταν θεωρώ ότι πρέπει να τα πω θα τα πω. Και τα λέω για όλα τα ψάρια που μπορώ να μιλήσω, ανεξαρτήτως ονόματος. Όποιος θέλει να τα βάλει και με φροντόζες και αν δε θέλει αντίλογο ας το κρατήσει για τον εαυτό του.
|
|||
|
|||
![]()
-------------------------
Στο ποσο μανιωδως προσπαθειτε να αποθαρρυνεται τον πρωτο που θα κανει κατι αντιστοιχο με εσας σε μικροτερα κυβικα απο εσας![/QUOTE] εσυ προσπαθεις να επιβαλλεις την αποψη σου σε ολους που δεν συμφωνουν μαζι σου "και απο οτι βλεπεις ειναι ολοι εκτος απο εναν, αυτο δεν σου λεει κατι?". να σου απαγορευσει καποιος να το κανεις δεν μπορει. αφου γνωριζεις απο την αρχη τις αποψεις των μελλων εδω,με τις οποιες δεν συμφωνεις, τοτε γιατι ρωτας ρε φιλε? μηπως σου αρεσουν οι εντασεις? κανε αυτο που νομιζεις πιο σωστο και ευχομαι να σου πανε ολα καλα, γιατι τα κακομοιρα τα ψαρια θα φανε ολο το λουκι. αυτα γιατι δεν τα ρωτησες? |
|
||||
|
||||
![]()
εχω κρατησει δισκους σε διαφορα ενυδρεια από 100 λιτρα μέχρι 850 λιτρα νερό ...
Στα λιγα λιτρα εφτησα αιμα να τα κρατησω λιγα εννοω 220 λιτρα . Συνηθως κραταω σε τετοια λιτρα ψαρια μικρά που θελω να τα μεγαλώσω μέχρι να φτασουν 8-10 cm και μιλαμε για 10-12 ψαρια με καθημερινες αλλαγες .. Ολα γινονται και όλα δεν γινονται με τους δισκους ή δικιά μου μικρή εμπειρία είναι ότι αν δεν κανεις καποια πραγματα όσο τυχερός και να είσαι καποια στιγμή θα σου τουμπαρουν τα ψάρια και ξέρεις πότε τουμπαρουν όταν πιστευεις ότι όλα πανε καλά και ότι ξερεις εσύ τι κάνεις και όλοι αλλοι λένε μακακιες ( την εχω παθει με διαφορους πειραματισμούς προσωπικά). Εχω εξολοθρεύση αρκετα ψάρια σε πειραματισμούς με φάρμακα .... και φυσικά δεν εχω μεγαλωσει σωστά δισκους με το σκεπτικό των πειραματισμών τύπου ... Δεν θελουν αλλαγες πολλές , βαλε τους με φυτά, κρατα θερμοκρασία στους 27 δεν τρεχει μία , κτλ κτλ ... Για μένα άκου τι σου λένε θα γλιτωσεις από αρκετό κόπο και χρήμα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε delta66 εχω και εγω μια απορια. επειδη εχεις κολησει με τον στενκερ να ρωτησω κατι. δισκους βγαζουν σε ολο τον κοσμο πια. δηλ ολα τα νερα ειναι ιδια; ολοι τηρουν τις προδιαγραφες που χρειαζοντε οι δισκοι; διαβασε καλυτερα αυτα που εχω γραψει. στα ελληνικα ειναι. και επειδη κατι ειπες οτι ανακατευτικα λογω αγγελιας! μηπως εξυπηρετητε εσεις καποια συμφεροντα; περιμενω μια συγνωμη για αυτο που ειπες γιατι δεν νομιζω να γνωριζομαστε. φιλικα γιωργος.
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι. για την φωτο που εχει ενα ροζ ψαρακι
------------------------- καμμια φωτο απο τα ενυδρεια δεν βλεπω ομως!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giwrgos5 : 20-11-12 στις 00:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τεσπα! Θα συνεχισω το αρτιο εργο μου κ θα σας το παρουσιασω με θριαμβευτικη επιτυχια!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχομαι τα ψαρια σου να πανε καλα και να εχεις τα αποτελεσματα που επιθυμεις.Εδω μεσα δεν νομιζω οτι θα βρεις χρησιμες πληροφοριες για το εγχηρημα σου.
Εγω θα σου ελεγα παντως να κανεις το εξης:Ακου,σκεψου,πραξε.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
λες να παει σε αλλη παραλια;;;;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο καταλαβες εσυ?
![]() Αν αναζητα πληροφοριες που θα τον βοηθησουν να κρατησει δισκους σε 8,5 ph δεν ξερω αν θα τις βρει εδω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε τι ειχες δικιο τοσο καιρο και δεν το λεγες;
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διατηρηση σκληροτητων χωρις ανεπιθυμητα παραπροϊοντα | maneni | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-04-14 18:02 |
Αναπαραγωγη και διατηρηση caridina babaulti sp.blue | platy | Γαρίδες του γένους Caridina | 1 | 26-05-11 22:23 |
ΤΑΙΣΜΑ ΔΙΣΚΩΝ | Κόφινας | Δίσκοι | 5 | 10-11-07 19:36 |
διατηρηση ενυδρείου | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-11-06 13:11 |
Διατηρηση ζωντανου Βιολ. φιλτρου | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:44 |