|
|
|||
|
|||
![]()
Ευτηχως δεν ηταν ιδεα μου τελικα για το σκουρο κιτρινο που ειδα την παρασκευη, αντε γιατι θα τα...εκοβα στο τελος
0,3 τα βλεπω με το ματι, μηπως χρειαζεται να ριξω κι αλλη αμμωνια; ή το αφηνω οπως εχει; |
|
||||
|
||||
![]()
σε καλο δρομο εισαι.μετρα και τα νιτρικα να δουμε.τωρα για το αν θα ριξεις αμμωνια ειναι λιγο επιφοβο να σου πω,χωρις μετρηση.μυριζει ακομα αμμωνια στο ενυδρειο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mυριζει ναι...
Θα μετρησω σε λιγο νιτρικα οκ |
|
||||
|
||||
![]()
αν μυριζει αισθητα μη ριξεις σημερα.αν εριχνα θα εριχνα απο αυριο η την τριτη καλυτερα αλλα 5ml.αλλα κιαυτα μπορει να μην χρειαζονται.χωρις μετρηση,πηγαινεις με τη μυτη τωρα αναγκαστικα.
ξαναμετρα νιτρωδη και νιτρικα αυριο και αν δεις οτι εχουν αυξηθει πολυ,ισως χρειαστει να ριξεις.οταν ξανακανεις μετρηση αυριο βαλτες εδω να δουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον βιαζομαστε λιγο... μετρησα και νιτρικα τωρα αλλα δεν ειδα κατι. Λογικο ισως μιας και τα νιτρωδη δεν ειναι και πολυ ανεβασμενα
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω δε βιαζομαι καθολου
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aφου μου λες να μετρησω και νιτρικα
![]() Το καλο ειναι οτι δημιουργηθηκαν νιτρωδη, αλλα ειναι...λιγα. Γι αυτο ρωτησα μηπως πρεπει να ριξω κι αλλη αμμωνια. Παντως... μυριζει, οχι τοσο εντονα οπως στην αρχη, αλλα εχει την μυρωδια της αμμωνιας |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 03-03-11 17:40 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
παιδια εστησα επιτελους | nhreas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 10-07-03 13:54 |