|
|
||||
|
||||
![]()
Τον Μπρούνο τον βρήκα, πριν απο 4 χρόνια, ~2 μηνών στα χωράφια..
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Γλυκας ειναι να σου ζησει!
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 17-11-12 στις 21:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κανε μας ενα update με την μικρουλα σου! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
H Μάγια μου....
Μαμα χάσκι - πατερας σκουπιδοτενεκες ![]() την αγαπαμε παραυτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
maxmike εκει στην κρητη εχετε πολυ καλα σκυλια και καλους εκτροφεις!Θα κατεβω το καλοκαιρι και μαλλον θα παρω την σκυλα μου μαζι για ζευγαρωμα!
|
||||
|
||||
![]()
kagal 1,5 ετων τωρα πρεπει να του παρω σελα και καροτσι για να πηγαινει τα παιδια σχολειο!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αααα δεν ξερεις δεν ξερεις λοιπον ακου παιρνεις ενα διπλο σαμαρι wheight pulling και τοy βαζεις ενα κοτσαδορο απο κει και μετα κοτσαρεις και ενα βαγωνι και σαs κανει διανομη ολους χαχαχαχα.ωραια σκυλια φιλε το νου σου με τους αγνωστους. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Εγώ έχω ένα Rottweiler 3,5 χρονών ο οποίος ζει ελεύθερος σε ένα κτήμα 11 στρέμματα με τους δικούς μου και είναι σαν Bodybuilder 55 κιλά με μηδενικό ποσοστό λίπους επάνω του και τον χειμώνα μπορεί να φτάσει και τα 60 κιλά... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquadominus : 07-01-13 στις 12:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφη!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τί σκύλος είναι? | zipo | Άλλα ζώα | 17 | 23-04-10 17:51 |
Ράτσα ή Αδεσποτο? | dimitris21 | Άλλα ζώα | 29 | 10-10-07 08:48 |
Επιλογή σκύλου | tzimakos | Άλλα ζώα | 127 | 12-01-07 17:01 |
Τι ράτσα είναι ? | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 05-03-04 17:18 |