|
|
||||
|
||||
![]()
H Μάγια μου....
Μαμα χάσκι - πατερας σκουπιδοτενεκες ![]() την αγαπαμε παραυτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
maxmike εκει στην κρητη εχετε πολυ καλα σκυλια και καλους εκτροφεις!Θα κατεβω το καλοκαιρι και μαλλον θα παρω την σκυλα μου μαζι για ζευγαρωμα!
|
||||
|
||||
![]()
kagal 1,5 ετων τωρα πρεπει να του παρω σελα και καροτσι για να πηγαινει τα παιδια σχολειο!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αααα δεν ξερεις δεν ξερεις λοιπον ακου παιρνεις ενα διπλο σαμαρι wheight pulling και τοy βαζεις ενα κοτσαδορο απο κει και μετα κοτσαρεις και ενα βαγωνι και σαs κανει διανομη ολους χαχαχαχα.ωραια σκυλια φιλε το νου σου με τους αγνωστους. |
|
||||
|
||||
![]()
Η κιρα ειναι 1,5 χρονων ειναι ημιαιμο και ζυγιζει 3,3 κιλα.Ζει μεσα στο σπιτι μαζι μας και την αγαπαμε πολυ!
|
|||
|
|||
![]()
Εμείς έχουμε ένα καθαρόαιμο ( ελληνικής εκτροφής ) θηλυκό ροτβαιλερ 13.5 μηνών και κοντα στα 42 κιλά βάρος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φτου φτου να σου ζησει το θηριο
τι λεπτομερειες οτι θελεις το ρωτας |
|
||||
|
||||
![]()
μαξ οταν εννοω σπασμενο εννοω η εμμονη πλεον με τα μαλινουα και η εργασιακη εκπαιδευση που ειναι κορυφαια κατα την γνωμη μ μαιζι με τα μπορντερ κολι τα κανει να πιεζονται απο πολυ μικρη ηλικια στην εκπαιδευση πριν καλα καλα να εχει διαμορφωθει ακομα ο χαρακτηρας τους
με αποτελεσμα να βλεπεις νευρικα και απροβλεπτα μερικες φορες σκυλια... επειτα περνανε ολα αυτα τα χαρακτηριστα μεχρι ενα βαθμο σε επομενες γεννιες εχω δει μαλινουα εργασιακο το οποιο εχει εκπαιδευτει απο κορυφαιο ελληνα εκπαιδευτη κατα την ταπεινη μ γνωμη και το σκυλι απλα δεν υπαρχει ειναι τρομερο...αλλα αυτο μαλλον ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
aaa οκ ναι συμφωνω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα σκυλια μου τα εκπαιδευσε αστυνομικος τον ΕΚΑΜ εχει ενα μαλινουα ειναι 6.5 χρονων τωρα δεν εχω ξαναδει ποιο τρομερο σκυλι ηταν φοβερο!Μαχmike ναι εχω μιλησει με τον Νικο που εχει αρσενικο εχουν και καυκασους εκει και bandog και μαλινουα απο οτι μου ειπε
|
||||
|
||||
![]()
αααα δεν ξερεις δεν ξερεις λοιπον ακου παιρνεις ενα διπλο σαμαρι wheight pulling και τοy βαζεις ενα κοτσαδορο απο κει και μετα κοτσαρεις και ενα βαγωνι και σαs κανει διανομη ολους χαχαχαχα.ωραια σκυλια φιλε το νου σου με τους αγνωστους.[/QUOTE]
στο σπιτι ειναι κερβερος τον φοβουνται ολοι οσοι ερχονται αλλα στον δομο αντε να ασχοληθει με κανενα αλλο αρσενικο σκυλι αλλα συνηθως δεν ασχολειται με τιποτα παρα μονο την βολτα και τα δεντρα!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
alaskan malamute ειναι 2,5 μηνών, φωτογραφιες προσεχώς.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Εγώ έχω ένα Rottweiler 3,5 χρονών ο οποίος ζει ελεύθερος σε ένα κτήμα 11 στρέμματα με τους δικούς μου και είναι σαν Bodybuilder 55 κιλά με μηδενικό ποσοστό λίπους επάνω του και τον χειμώνα μπορεί να φτάσει και τα 60 κιλά... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquadominus : 07-01-13 στις 12:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν λιγες μερες αποκτησα το πρωτο μου Labrador-aki...
Δεν περιγραφονται τα συναισθηματα που σου δημιουργει κατι τετοιο... |
|
||||
|
||||
![]()
να το χαιρεσαι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζήσει να περάσετε καλά μαζί!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλη συμβιωση
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφη!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τί σκύλος είναι? | zipo | Άλλα ζώα | 17 | 23-04-10 17:51 |
Ράτσα ή Αδεσποτο? | dimitris21 | Άλλα ζώα | 29 | 10-10-07 08:48 |
Επιλογή σκύλου | tzimakos | Άλλα ζώα | 127 | 12-01-07 17:01 |
Τι ράτσα είναι ? | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 05-03-04 17:18 |