|
|
|||
|
|||
![]()
Τοτε μαλλον οι εξοβιολογοι της ΝΑΣΑ δεν ξερουν την τυφλα τους γιατι εγω μια χαρα τα καταφερνω, και οσο και αν δεν το πιστευεις μια φορα το μηνα και πιο νωρις ακομα κανω τεστ νερου και ειναι ολα μια χαρα, χωρις καμια ουσια που να ειναι επιβλαβης για τα ψαρια. Αυτη ειναι η αποψη σου και τη σεβομαι, δεν θα σου πω τιποτα, απλα σεβασου και εσυ εμενα και το δικαιομα που εχω να κανω οτι θελω στο δικο μου το σπιτι. Οσο για τις συνθηκες που ζουν τα ζωα μου, ειναι πανω απο το καλυτερο που μπορω να προσφερω. Α, και για να τελιωσει το θεμα, τελικα εφταιγε ο θερμοστατης. Τα ψαρια που ψοφησαν τα ειχε χτυπησει το ρευμα, συν το οτι ειχαν στρεσαρηστει και απο ενα μεγαλυτερο καινουργιο ψαρι, πηγαιναν να κρυφτουν στο θερμοστατη και τα επιρεαζε το ρευμα. Ευχαριστω..!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια δεν τα χτυπα το ρευμα,οποτε ακυρη η απωλεια απο το ρευμα.Εγω προσωπικα δεν θα σου κανω τον παντογνωστη,παρολα αυτα ομως θα πρεπει να ξαναδεις το θεμα με τον υπερπλυθησμο του ενυδρειου σου.Φιλικα
![]() Δες εδω για το ρευμα. http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F8%E1%F1%E9%E1
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αφηνει τα ψαρακια της να την κανουν με ελαφρα πηδηματακια μεχρι να λυσει το προβλημα του υπερπληθυσμου........... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικα πηγα το θερμοστατη στο πετ σοπ της γειτωνιας και μου ειπε οτι ο θερμοστατης εχει προβλημα και οτι θα "ηλεκτρησε" καπως το νερο, για αυτο και τα ψαρια αρχισαν να μειωνονται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο θερμοστατης αν εχει προβλημα κινδυνευεις εσυ και οχι τα ψαρια.Καλα θα κανεις να τον αντικαταστησεις,ομως δεν ευθυνεται αυτος για την απωλεια σου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε αυτη την περιπτωση εσυ αν εβαζες χερακι μεσα τοτε τζιζζζζζζζζζζζ. ομως τα ψαρια αποκλειεται να παθαιναν κατι αφου μεσα στο νερο δεν θα υπηρχε διαφορα τασης. ειναι οπως με τα πουλια που καθονται στα καλωδια. μεγας επιστημονας ο πετσοπας......... |
|
||||
|
||||
![]()
ηλεκτρισε καπως το νερο και τα ψαρια... μαλιστα...
Τωρα αν σου πω ως ηλεκτρονικος μηχανικος και οτι αυτα ειναι μπαρουφες θα με στειλεις μαζι με τους εξοβιολογους της ΝΑΣΑ, οποτε αστο. Φροντισε ο επομενος θερμαντηρας (κι οχι θερμοστατης που σημαινει διακοπτης θερμοκρασιας) να μην ειναι ουρανιου και δεις κανενα ψαρακι να γινεται σαν το Χαλκ ------------------------- Παράθεση:
μα δε με νοιαζει οτιδηποτε κανεις στο δικο σου σπιτι, βαλε και μια ντιζελομηχανη να παραγει καθαρο αερα, κανενα απολυτως προβλημα. Εγω μιλαω για αυτα που κανεις στο σπιτι των ψαριων που υιοθετησες το οποιο οπως και να το κανουμε δεν ειναι δικο σου σπιτι, αλλα δικο τους.
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 16-11-12 στις 01:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο ενυδρειο | nick- | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-01-11 19:15 |
καινουργιο ενυδρειο | yannakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 31-10-09 15:50 |
καινουργιο ενυδρειο | Δημητρης89 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 27-06-09 17:27 |
καινουργιο ενυδρειο | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-06 17:55 |
το καινουργιο μου ενυδρειο | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 63 | 25-08-06 09:55 |