|
|
||||
|
||||
![]()
μιλαμε για το γνωστο δεκαλιτρο? http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=62677
αν ναι τα ψαρια φυσικα βρισκουν μονα τους τροπους να λυσουν τα προβληματα που δημιουργεις. (ηδη ενα ψαρι εκει μεσα ειναι ενα περισσοτερο απο το φυσιολογικο, ποσο μαλλον να τους βαζεις και παρεα)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχως το 10λιτρο δεν κανει για κανενα ζωντανο οργανισμο.Το αποτελεσμα το ειδες.Φιλικα.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πρωτον το ενυδρειο μου ειναι 20λιτρο και δεν ειναι προβλημα χωρου, γιατι για ενα διαστημα 1 μηνα ειχα μεσα 32 ψαρια μεχρι να δωσω μερικα. Τα ψαρια που μου εμειναν δεν ειχαν κανενα απολυτως προβλημα, μεχρι που πηρα το καινουργιο... Για αυτο και θεωρω οτι δεν ειναι θεμα χωρου... Απο κει και περα, υπαρχει περιπτωση το καινουργιο γκαπυ που πηρα να μην θελει τα υπολοιπα αρσενικα στην περιοχη του.? Γιατι ψοφησε και αλλο αρσενικο και σημερα το ειδα να κυνηγαει ενα αλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
και το 20λιτρο στην ίδια κατηγορία με το 10 λιτρο είναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και που της το πες...
...δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα χωρου. μπορει να φταει ο γειτονας η ο αναδρομος ερμης αλλα ο χωρος δε φταει για τιποτα. αν ριξεις μια ματια στο πρωτο θεμα θα καταλαβεις.
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε Nick74 , δεν θεωρω οτι ειναι θεμα χωρου, γιατι ειχα για μεγαλο διαστημα πολυ περισσοτερα ψαρια μεσα στο συγκεκριμενο ενυδρειο, και μεσα σε αυτο το διαστημα δεν ψοφησε κανενα, αντιθετος πολλαπλασιαστηκαν.! Οποτε δεν νομιζω να ειναι εφυκτη η θεωρια που λες και ξαναλες.. Σας παρακαλω πολυ, καλο θα ηταν να μου δινατε μια απαντηση σε αυτο που σας ρωταω. Μπορει να ειναι και θεμα χωρου οκ το δεχομαι, αλλα γιατι δημιουργηθηκε τωρα που ειναι λιγοτερα τα ψαρια..? Μηπως φταει ο Ερμης ο αναδρομος ή καλυτερα επιδη ειναι Τριτη και 13.?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο ενυδρειο | nick- | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-01-11 19:15 |
καινουργιο ενυδρειο | yannakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 31-10-09 15:50 |
καινουργιο ενυδρειο | Δημητρης89 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 27-06-09 17:27 |
καινουργιο ενυδρειο | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-06 17:55 |
το καινουργιο μου ενυδρειο | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 63 | 25-08-06 09:55 |