|
|
||||
|
||||
![]()
Σπυρο καλα σου λενε τα παιδια μην σκας, θα φυγη απο μονος οταν θα αναψη ο θερμοστάτης, για χαζο τον εχεις να κατσει εκει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παντως και παλιοτερα που ειχα pleco, πηγαινε καμια φορα και οχι μονο δεν επαθε κατι, αλλα εγινε σαν κτηνος μεχρι που τον χαρισα.
Κινδυνος ηλεκτροπληξιας δεν υπαρχει, οποτε μην αγχωνεσαι και κυριως μην τα διωχνεις. Χειροτερο κακο τους κανεις στρεσσαροντας τα.
|
||||
|
||||
![]()
Τους εχω προσωρινα στην εξοδο του φιλτρου ναι, δεν εχω πριζες στην αλλη ακρη. Εξαρχης στην εισοδο ηθελα να τους βαλω. Θα παω να παρω λιαν συντομωσ. Δεν θα το ξανακουνησω, σορρυ βλακεια. Αυτο για τη βιολογια δεν τοχα συνειδητοποιησει. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια. Ναστε καλα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχα ρε θα μας τρελάνετε εσείς οι νέοι
![]() μου θύμισες τον άλλο που έριχνε σφαλιάρες το ψάρι γιατί δεν έτρωγε! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει ειδικο προιον.
Βεργα απο τιτανιο (για να μη σκουριαζει και φωναζει κι ο νικ74), που στην ακρη εφαρμοζει χερακι απο καουτσουκ μεγεθους αναλογα με το ψαρι που θελει να σφαλιαρισει ο καθενας. Βγαινει και σε σετακι με ολα τα μεγεθη χερακια, για φαπες απο ρεντ τσερι εως αραπαιμα τελικο μεγεθος. Σε πολυ οικονομικη τιμη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Link γιατί δεν δίνεις? ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κραταω την κοιλια μου απο τα γελια! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ακουω για ψαροσφαλιαρες, και μου ερχεται στο μυαλο εκεινη η θεραπεια για την ημικρανια με το αλευρι! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
έχω δει se pet να σφαλιαρίζουν χρυσόψαρα (για να τα συνετίσουν) όταν τους είπα ότι έχει ένα ετοιμοθάνατο στο ενυδρείο και πάνε και το τσιμπάνε τα άλλα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σοβαρα τωρα;;;;; :/
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βαζουν τα ψαρια στη σειρα, οπως ο Βεγγος τις 6 αδερφες του στην ομωνυμη ταινια, και τα σφαλιαριζουν με μια κινηση ολα μαζι, ΄προς γνωσιν και συμμορφωσιν΄ οπως λεει κι ο Θανασης.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS - χτυπημένα μωρά ανκιστρους | tsoum | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 23-02-12 16:30 |
ενα σαμπ γεματο ανκιστρους | Πάνος | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 28-10-10 20:00 |
2 θερμοστατες.. | Πάνος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 20-11-08 00:52 |
Προσοχ στους θερμοστατες!! | knik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-03-08 22:36 |