|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Όποιος ξέρει Γερμανικά και αν μας το λέει βέβαια το video μπορεί να μας πει αν είναι κάποιο είδους δοκιμή όσον αφορά τον ζεστό θερμοστάτη κλπ ή αν είναι κάποια διαφ/ση για τον άλλο θερμοστάτη που δεν σπάει (οκ μπορεί να ήταν και σβηστός δεν λεω).
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ απ'ότι κατάλαβα είναι κάτι σαν διαφήμιση. Υπάρχει και η "απάντηση"
http://www.youtube.com/watch?v=xPVqk4lzQ9o&NR=1 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείτε να μου πείτε έναν λόγο, γιατί να έχεις τον θερμαντήρα στην πρίζα και εκτός νερού ?
και ποιος επίσης ο λόγος να τον βυθίσεις μέσα στο νερό έτσι .. Υ.Γ το νερό μπορεί να είναι και "κρύσταλλο" μέσα στο ενυδρείο .. κανείς δεν το ξέρει .. και όπως ειπώθηκε ο άλλος θερμαντήρας μπορεί να μην είναι καν στην πρίζα και ας φαίνεται δεξιά στο πολύπριζο πως υπάρχουν 2 πρίζες ..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσοχη :Balistoides conspicillum | Tricky | Mη Reefsafe | 21 | 29-06-07 09:03 |
προσοχη ! | Discus | Δίσκοι | 0 | 25-02-06 02:26 |
Προσοχή-Διαβάστε και αυτό... | TAN | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 10-12-04 19:17 |
Προσοχή...στα μανόμετρα | johnny98130 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 13-11-04 02:52 |
Προσοχή, τα ψάρια πηδάνε | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 15-09-03 00:52 |