|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Ναι, κάτσε να βρεθεί κάποιος να τα υιοθετήσει πρώτα... |
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι να βρεθει γιατι δεν τα βαζεις σε μια λεκανη με καθαρο νερακι?
μπορει να μην ειναι το τελειο ουτε το νερο της βρυσης κανει γι αυτα, αλλα τουλαχιστο θα ειναι πιο υποφερτο απο κει που τα εχεις τωρα, και θα σου λυθουν και τα χερια σχετικα με το αλατι
|
|||
|
|||
![]()
Έχω γάτα στο σπίτι... ήδη την έχω πιάσει να σκαρφαλώνει στο ενυδρείο, και βάζει χέρι κάτω από το καπάκι (λέτε αυτή να τους κόλησε τίποτα???) φαντάζεσαι να τα βάλω μέσα σε μία λεκάνη??? μεζεδάκι για το τέρας!!!
![]() Μη σας ξεγελά, κάνει ότι κοιμάται!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία η γατούλα παρόλο διαολάκι.Μακρυά από τα γατοοοοοοψαρα όμως.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δε φαντάζεσαι τι δαίμονας είναι... έχω βρει πατημασιές της όπου μπορείς να φανταστεις... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΌ του σαλωνιού (κρέμετε στα 210 εκατοστά από το έδαφος)... το καλό είναι ότι κινηγάει τα πάντα... Κουνούπια, μύγες, κατσαρίδες (ξεβρώμισε η κουζίνα!!!) μυρμήγκια, και γενικά ότι κινείται τρώγεται!!!
¶σχετο, τι μπορώ να βάλω σε ενυδρείο με γκάπι??? λέω να ανταλλάξω τα γατόψαρα, με κάποιο άλλο ψάρι, για ποικιλία!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάθε πότε τα τέστ? | Sandrea | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 26-11-11 21:03 |
Λάμπες Αλλαγή Κάθε Πότε | gaster | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 03-10-11 20:29 |
Κάθε πότε; | sailim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 14-02-10 17:06 |
Aλλαγή κεραμικών φίλτρου κάθε πότε? | vassilis23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 30-12-09 14:49 |
13.9L και betta κάθε πότε αλλαγή? | spirosta | Bettas | 3 | 14-10-05 01:39 |