|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ??? να σας πω... εκείνη τη μέρα, είχαμε παρτι στο σπίτι... έρχετε λοιπόν ο κολλητός μου με μία σακούλα με ψάρια, εγώ έψηνα μπριτζολάκια στα κάρβουνα, και ξαφνικά έχω ψάρια στο ενυδρείο μου!!! Ήμουν πραγματικά πολύ άσχετος εκείνη την περίοδο... Το ενυδρείο βέβαια εκείνη την περίοδο ήταν 1,5 μήνες που λειτουργούσε, δεν είχε αμμωνία, και το ph ήταν 8. Σταδιακά (σε 2 αλλαγές νερού) έβαζα νερό όσμωσης, και το έριξα στο 7,2. Αν αυτό είναι προσαρμογή... Δεν έχω ιδέα!!!
------------------------- όσο για τα γατόψαρα που πήρα από το πετ σοπ, ο τύπος τα είχε στην ίδια γυάλα με γκάπι (πήρε και ο κολητός μου ένα γκάπι και του πέθανε 2 μέρες μετά αυτό μάλλον ήταν οσμωτικό σοκ) και δεν μου είπε να κάνω κάτι ιδιαίτερο πριν τα ρίξω μέσα στο ενυδρείο... Ούτε το πεχα δε με ρώτησε!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη g81gr : 30-10-12 στις 22:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρώτα περίμενε να ηρεμήσει η κατάσταση στο ενυδρείο σου με τα gappy και μετά βάζεις άλλα ψάρια μέσα, μην είναι κάτι που θα μεταδοθεί στα καινούρια.Διάβασε κι αυτό για συγκατοίκους αλλά για μετά την θεραπεία που θα είναι όλα εντάξει.
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/guppy.htm |
|
||||
|
||||
![]()
ρε φιλε τετοια ενυδρειαρα αυτη την κιτσ αφισα πισω τι την θελεις!!??
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τα danio είναι συμβατά με γατόψαρα??? έχω μία πρόταση ήδη. Γαρίδες που μου αρέσουν γίνετε να μπουν??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη g81gr : 30-10-12 στις 22:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
http://www.seriouslyfish.com/species/search/danio
|
|||
|
|||
![]()
Sorry, με γκάπι εννούσα... Υπάρχουν πολλά danio??? θα ρωτήσω...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σου εβαλα λινκ για ΟΛΑ τα danio που υπαρχουν, επισεις αν κλικαρεις αυτο που σε ενδιαφερει βρισκεις τα παντα για αυτο το ψαρι. Η σελιδα που σε στελνω δεν ειναι ενα φορουμ με εεμπειρικες πληροφοριες αλλα ισως η πιο ενημερωμενη βαση δεδομενων που διαθετουμε. Καλο ειναι λοιπον να τη χρησιμοποιεις. Παράθεση:
Απο κει και περα το μονο "καλο" της ιστοριας ειναι πως την αποτομη ανοδο τα ψαρια την ανεχονται και δεν τους προκαλει καποια εμφανη βλαβη, τουλαχιστο οχι οσο η αποτομη πτωση. Μακαρι βεβαια να ηταν αλλιως τα πραγματα, αλλα...
|
||||
|
||||
![]()
οκ...
σταδιακα ειναι 0.8 κατεβασμα με δυο αλλαγες? δε σχολιαζω τιποτα. Απλα πρεπει να δωσεις στα ψαρακια αυτο που θελουν, αλλα για να γινει αυτο πρεπει να φυγουν τα κορρυ (και οταν θελουμε να ξεφορτωθουμε κατι το χαριζουμε, ακομα και σε μαγαζι, δε ψαχνουμε για ανταλλαγες γιατι δε θα βρεθει ποτε κανεις που να εχει "συμβατα με γκαπυ" και να θελει κορρυ) ------------------------- Γιαννη ενταξει, στα μαγαζια απλα νερο βρυσης εχουν κοινο για ολα τα ενυδρεια αφου δεν τα εχουν για να τα κρατησουν χρονια εκει μεσα... Εννωειται δε φτιαχνουν νερα, το να φτιαξει σωστες συνθηκες για το ψαρι του ειναι ευθυνη του αγοραστη
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 30-10-12 στις 22:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannakis : 30-10-12 στις 22:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάθε πότε τα τέστ? | Sandrea | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 26-11-11 21:03 |
Λάμπες Αλλαγή Κάθε Πότε | gaster | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 03-10-11 20:29 |
Κάθε πότε; | sailim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 14-02-10 17:06 |
Aλλαγή κεραμικών φίλτρου κάθε πότε? | vassilis23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 30-12-09 14:49 |
13.9L και betta κάθε πότε αλλαγή? | spirosta | Bettas | 3 | 14-10-05 01:39 |