|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για την απαντηση!
γιαυτι θα μου πειτε εσεις την καλυτερη, ομορφοτερη λυση... σε αριθμο και ειδος ψαριων,σε ειδη φυτων κλπ. Μολις μου εδωσες κουραγιο!!! Περιμενω λοιπον να ακουσω τι μου προτεινετε να βαλω; (εκτος απο γαριδες κ ενα μονομαχο) |
|
||||
|
||||
![]()
Μια καλή αρχή για ψάξιμο βρίσκεται εδώ. Να έχεις στο μυαλό σου ότι ανάλογα με το πού ζει το κάθε ψάρι μπορεί να αρκεί το νερό της βρύσης σου, να χρειάζεται να το "σκληρύνεις" ή να το μαλακώσεις (λίγο πιο απαιτητικό). Κοίτα και σε άλλα ανάλογα θέματα τι προτείνεται, δες και παρουσιάσεις ενυδρείων και άμα κάτι σου χτυπήσει στο μάτι το συζητάμε!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συγνωμη αλλα μου χτυπησε λιγο απαξιωτικα ετσι οπως το εγραψες, που σημαινει πως μαλλον κατι εχεις καταλαβει λαθος... Η ασχολια με τους μονομαχους οπως και η ασχολια με τις γαριδες εχουν πολυ φανατικους χομπυστες (οπως ειναι οι δισκαδες και οι Αφρικανοι) και μαλιστα αποτελουν πολυ πιο -δεν το λεω με την κακη εννοια- εχμμμ... πως να το πω? "ελιτιστικο" ειδος (ελπιζω να μην παρεξηγηθει η λεξη, απλα δε βρηκα πιο καταλληλη) χομπυστων απο αυτους με τα κοινωνικα. btw μετα απο ασχολια με το χομπυ απο το 2001 εχω κατασταλλαξει ακριβως σε αυτες τις δυο ασχολιες ![]() δεν ειναι ομως τοσο ευκολα αρχικη προταση για αρχαριους σε σχεση με τα γνωστα (γκαπυ, πλατυ, ξιφοφορους κτλ ζωοτοκα που ειναι πολυ ευκολα ψαρακια)
|
|||
|
|||
![]()
ΜΚαθόλου απαξιωτικά δεν τα βλεπω απλα δεν μου αρεσει η ιδεα ενος γαριδοενυδρειου.
Ο μονομαχος μου αρεσει πολυ απλα θα περιοριστω μονο σε εναν.. με 60λιτρα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
τι θα λεγατε για μια ομάδα 8 ατόμων Gymnocorymbus ternetzi
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.seriouslyfish.com/species...mbus-ternetzi/
Οπως βλεπεις εκτος οτι το ενυδρειο σου δεν πληρει τις ελαχιστες προδιαγραφες, τα τετρα ειναι και δυσκολα για αρχαριο μια και θελουν ειδικη προετοιμασια νερου. Οισυνηθισμενες προτασεις ειναι γκαπυ, πλατυ, ξιφοφοροι κτλ. Ο maveric νομιζω ειχε κανει μια καινουργια πολυ καλη προταση για καποια Αυστραλεζικα ψαρακια σαν τα rainbow που δε θελουν λιτρα και μηκος και επισεις μπορουν να ζησουν σε απλο νερο βρυσης αλλα δε θυμαμαι που πεφτει το θεμα (αν θες ρωτα τον)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ρίξε μια ματιά εδώ. ------------------------- Με πρόλαβε ο Nick ![]() ![]() ------------------------- Φίλε Θεόδωρε, είναι αυτό που σου έλεγα πριν για τα 60 λίτρα.... Φιλικά πάντα, Skydiver!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 28-10-12 στις 23:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
καπου διαβασα οτι σε 60λιτρο μπορω να τα βάλω...
μου φαινεται θα καταληξω σε guppies και ενα ζευγάρι ξιφοφόρων... ![]() Ναι βρε καλοδεχούμενα όλα!!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτο Ενυδρείο - Νέος | Δημήτρης Ιωαν. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-01-10 16:33 |
Νέος με Νέο Ενυδρείο... 2η Προσπάθεια!!! | jimz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 16-11-09 15:18 |
Νέος στο Hobby με νέο Ενυδρείο! | Kostis-Salonika | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 03-08-09 00:08 |
Νέος κάτοικος στο ενυδρείο | Melissan8h | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 01-09-08 15:45 |