|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δες τη φυτά έχεις και τι ακριβώς θέλεις και όλο και κάτι θα βρούμε να σου δώσουμε. Με την προϋπόθεση οτι θα πετύχουν οι χοχλιοί. Αλλιώς μαύρο όσκαρ σε έφαγε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
kritike βγάλε καμια φωτό η κανένα video να σου προτείνουμε εμείς φυτά και να δούμε μήπως βρούμε και τίποτα !!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ θα διαφωνήσω!! Σου είχα πει και στο "φαγοπότι"
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ps. πότε θα μαζευτούμε για φαΐ πάλι?? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
φαΐ??? τι φαιΐ??? χάνω τα καλύτερα νομίζω... Και τι θα φάμε??? ψάρια??? ψαρόσουπα??? ή κακαβιά??? ;p
|
|
||||
|
||||
![]()
να παρακολουθεις καλύτερα τα post
![]() τίποτα απ' αυτά εμείς αγαπάμε τα ψάρια. ¶ντε στη χειρότερη να φάμε κανένα ψαρονέφρι ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά είμαι νέος στο φόρουμ και δεν το είχα πάρει είδηση, οπότε γι αυτό δεν ήξερα... τωρα έμαθα όμως!!! κρίμα πάντως, γιατί εμένα μου αρέσει η ψαρόσουπα!!! Την αφήνεις Στους 30 βαθμούς κελσίου για κανά τρίμηνο και φτιάχνεις 120λτ σούπα, που σερβίρετε με πολύχρωμη σως από γκάπι, και για βάση πράσινα φύλλα ανούβιας, και εχινόδορους!!!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
maxmike άσε τη κουβέντα για τα led σε άλλο post (πάντως βρίσκεις 5μ 5050 warm white με λιγότερο από 40ε
![]() g81gr αν έχεις ψησταριά και χώρο αύριο μαζευόμαστε σπίτι σου να μας δείξεις και την ψαρόσουπα εεε ενυδρείο σου ήθελα να πω ![]() Να σου μάθουμε πως φτιάχνουμε ενυδρεία και πως τρώμε πασέτες ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() BEEROMIHALIS POWER ![]() το παρεακι μας.... |
|