Συναντήσεις Κρήτη (Ηράκλειο)
Καλησπέρα συνχομπίστες
Να κάνω μια ερώτηση για πιο λόγο απο όλους τους νομούς μόνο εδώ στο Ηράκλειο δε βλέπω να μαζευόμαστε καθόλου? Μήπως ήρθε η ώρα? |
Βασικά ούτε από Άγιο μεριά μαζευόμαστε...
Λόγω δουλειάς δεν μπορώ να υποσχεθώ, αλλά αν έχω ρεπό ευχαρίστως να παρευρεθώ. |
Ειμαι και εγω εδω. Μαζι με αλλο ενα φιλαρακι hobbista.
|
και εγώ μέσα αν δεν δουλεύω
|
Και εγώ μέσα παιδιά , αν βολέψει η ώρα
|
Ωραία χαίρομαι για αρχή και 2-3 να μαζευτούμε καλά είναι. Λοιπόν αυτό το ΣΚ το φάγαμε από δευτέρα όμως είμαι εγώ διαθέσιμος. Τη θα λέγατε για δευτέρα απόγευμα? Να είναι και κλειστά τα μαγαζιά.
|
Δευτέρα έως Πέμπτη θα είμαι Ρόδο και όχι για διακοπές. Κανονίστε όμως να σμίξετε έστω και 2-3 και εδώ είμαστε :)
|
ελα παιδια κι εγω εδω ειμαι!! αλλα δυστυχως τη Δευτερα κι εγω δε μπορω! Τεταρτη..??!! ή απο το τελος της εβδομαδας, να ερθει κι ο Persival να τον κραξω λιγο κι απο κοντα!χεχεχεχε!!!;):D:smt082
|
και γω παρον! Ο λογος που δεν βρισκομαστε ειναι γιατι ειμαστε σπασμενοι σε καμια 10αρια πολεις!αντε να κατεβουμε ολοι Ηρακλειο !!
|
Παράθεση:
|
Καλά θα είναι να έχουμε και τον persival:D αλλά θέλω να πιστεύω πως θα κάνουμε και άλλες μαζώξεις να έρθει και αυτός. Λοιπόν για τετάρτη πόσοι είμαστε μέσα?
|
τι ωρα?! και που?!
|
meta tis 6 + kai eimai mesa
|
Κατεβαινουμε μαζι αμα ειναι! εχω μια δουλιτσα βεβαια και αν γινει κατα τις 7, τοτε θα μπορω 100%!!
|
ok κατά της 7 αν είναι απλά πείτε που σας βολεύει. Εγώ με μηχανή είμαι δεν έχω πρόβλημα.
|
αντε ντε!! απαντηστε και οι υπολοιποι!!
|
και εγώ μέσα είμαι για σήμερα
|
Αντε παιδια για πειτε! να βρεθουμε πουθενα στα λιονταρια κατα τις..??!! να κραταμε και ο καθε ενας ενα κοκκινο..μονομαχο, ωστε ν αναγνωριστουμε μεταξυ μας!!χαχαχα!!
|
Εγώ θα φοράω λίγη moss στα μαλλιά :D
Για να μην το τραβάμε πολύ επειδή πρέπει να φύγω τώρα. Τι λέτε 7 στο Indigo cafe. Θα κανονίσω να είμαι νωρίτερα εκεί να πιάσω τραπέζι. Ξέρουν τη ψαροκαμενος είμαι οπότε εύκολα θα σας δείξουν που κάθομαι:smt082. Να μη χρειάζεται να κρατάμε μονομάχους και moss. |
μεσα ειμαι και εγω εκλεισε κατι σιγουρο για σημερα?;)
|
που ειναι το indigo cafe! 7 η ωρα μεσα εγω!! ωραια μαγκες οσοι ειστε μεσα πειτε το τωρα,ωστε να μη περιμενει ο φιλος sopasis αδικα!
------------------------- παιδες..??!! ------------------------- ρε παιδια το indigo cafe που ειναι?! |
Παιδιά πάνω στη βιασύνη μου το πρωί δεν έγραψα που είναι. Πανω στην 25 Αυγούστου απέναντι ακριβώς από τον Αγιο Τίτο. Ησυχία θα έχουμε μιάς και έχει και πάνω χώρο.
|
παρε τηλ.για σιγουρα αδερφε! αντε να μην ειμαστε οι 2 μας! ας μαζευτουμε!!!
|
όπως το βλέπω μπορεί να είμαι και μόνος μου :smt082
|
Τελικα φιασκο ετσι?! Ας κανονισουμε κατι και καπου στα σιγουρα!!
|
παιδιά εγώ προσπάθησα να μαζευτούμε αλλά δεν είδα το ανάλογο ενδιαφέρων στη πράξει. Δεν αποθαρρύνομαι αλλά τώρα περιμένω να δω σοβαρότερο ενδιαφέρων. Ειδικά από εσένα michael151 ;)
|
χεχε για ποιον χτυπα η καμπανα?!:D:D επρεπε να με παρεις ενα τηλ.! αυριο το απογευμα θα κατεβω Ηρακλειο να δω ενα φιλαρακι! πριν ή μετα(αναλογος την ωρα) ας συναντηθουμε εστω οι 2 μας! Για αρχη καλα ειναι(?)! :rolleyes:
|
χαχαχαχα Μην απογοητευεσαι ετσι ευκολα!!! θα βρεθουμε καποια στιγμη εγω λεω να πουμε μια τεταρτη απογευμα να συναντηθουμε αλλα σε καμια βδομαδα ας πουμε!
|
να τες παλι οι αλλαγες!
|
ο Roussaks πάει να μας τα χαλάσει:rolleyes:
λοιπόν για αύριο είμαι μέσα απλά σχετικά νωρίς. ο persival θα είναι παρών? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board