|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τρομερό! Μερακλίδικη δουλειά! Και το καλό είναι ότι το έφτιαξες μόνος σου!
Θέλω οπωσδήποτε να παρουσιάσεις τον εξοπλισμο, γιατί παράξενα μου φαίνονται! Θέλω να δω πως θα κάτσουν στο όλο σύστημα! Περιμένουμε εξελίξεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω παιδια!Κατ αρχην Χρηστο με λενε οχι Στεφανο αλλα δεν πειραζει!Τα τζαμια ναι 220 ευρω τα πηρα απο φιλο τζαμα!Παραξενο τι σου φενετε απο τον εξοπλισμο ακριβως;
|
||||
|
||||
![]()
O φωτισμός και η θέρμανση! Θα ήθελα πολύ να τα παρουσιάσεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τελειωσουν και θα γινει πληρης παρουσιαση
|
||||
|
||||
![]()
Οι πρωτοι κατοικοι μπηκαν!!!!Σορυ για την ποιοτητα των φωτο!!!!Μας εμειναν τα φωτιστηκα μονο που θα μπουν το Σαββατο!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι δισκοι εφυγαν και το aquaspace αλλαξε ριζικα!Εγινε νεο καπακι στο ενυδρειο με παρα πολυ φως!Και θα φυτευτει παρα πολυ!!Τωρα οι μονοι κατοικοι ειναι ενας L190 16-17cm ενας L240 16-17 cm 2 common pleco 25cm και ενα black ghost knofe fish 28 cm!Και αρκετες εκατονταδες red cherry που οσο μεγαλωνει το μαχαιρι μειωνονται!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δισκαδικο | Giannis_4 | Δίσκοι | 48 | 25-02-11 00:58 |
αλλαγη σε δισκαδικο | 6981giwrgos | Δίσκοι | 28 | 24-01-11 22:24 |
Ερωτησεις για δισκαδικο | Giannis_4 | Δίσκοι | 7 | 04-12-10 20:06 |
Aquascapes από Ασία | gaia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 08-09-06 10:40 |