|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πιο πολυ με ανησυχει οτι ακομα δεν εχει ενεργηθει |
|
||||
|
||||
![]()
δώστου λίγο αρακά
|
|
||||
|
||||
![]()
λιονορ,να σε ρωτησω κατι?
πως ξερεις οτι δεν τα χει κανει το ψαρι? εισαι σε απευθειας συνδεση 24 ωρες τη μερα,επι 6 μερες,με τον πωπο του , η ψαχνεις το χαλικι χιλιοστο προς χιλιοστο να βρεις καμια σκατουλιτσα? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() φυσικα και δεν ξερεις το γιατι,ακριβως επειδη δεν υπαρχει λογος για καμια επιθετικοτητα ,εαν υπηρχε λογος ,θα ηξερες και το γιατι. μπορεις τωρα να μου πεις πως καταλαβαινεις οτι δεν τα χει κανει το ψαρι? ειναι χοντρουλο στην κοιλια? εαν δεν μπορεις,ας με ενημερωσει καποιος αλλος,γιατι με ενδιαφερει. |
|
|||
|
|||
![]()
Εαν σε ενδιεφερε σοβαρα, θα ρωτουσες απλα πως το συμπερανα αυτο και δεν εκανες εικασιες του στυλ....24ωρη παρακολουθηση κλπ.
Να σε ενημερωσει καποιος αλλος για τι πραγμα; Γιατι το ψαρακι μου δεν ενεργειται;.... Δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη μεθοδολογια για να το διαπιστωσεις αυτο. Συνηθως οταν φανε, μετα απο 1-2 ωρες το πολυ κανουν κακακια. Στο προηγουμενο 'ενυδρειο' που ηταν, σχεδον καθε μερα το εβλεπα να κανει μεγαλες ακαθαρσιες. Το ειχα μαλιστα αναφερει και σαν προβλημα και μου συστηθηκε να ελαττωσω την τροφη του ή να ταιζω και αρακα. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι,να με ενημερωσει αυτο που ρωτησα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 03-03-11 17:40 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
παιδια εστησα επιτελους | nhreas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 10-07-03 13:54 |