|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
η θολουρα ειναι απο τα χαζομπουκαλα. (τα υποτειθεμενα βακτηρια)
Κατα τη γνωμη μου πετα τα και συνεχισε να βαζεις μονο τροφη σε μικρη ποσοτητα και να την αλλαζεις συχνα (θα προτιμουσα οπως ειπα αμμωνια, αλλα αφου η τροφη ειναι η επιλογη σου δεκτη και σεβαστη) Τροφη απ οσο λενε οσοι στρωνουν με αυτο τον τροπο θελει καπου 2-3 φυλλαρακια
|
|||
|
|||
![]()
οχι δεν ειναι απο το μπουκαλι επειδη οταν εριξα το σκευασμα το νερο θολωσε ωστοσο το επομενο πρωι ειχε καθαρισει, και μετα οταν εβαλα την τροφη υστερα απο 2-3 μερες τοτε θολωσε παλι
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ, κοιτα, το στρωσιμο με τροφες δημιουργει ετσι κι αλλιως ετεροτροφη βιολογια (εκει πονταρουν κι οι υπερμαχοι αυτης της μεθοδου, αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι περιτο το να προκαλουμε τετοιες εξαρσεις, αφου τα ετεροτροφα ετσι κι αλλιως πολλαπλασιαζονται παρα πολυ γρηγορα).
Πιθανων λοιπον να προκαλεσες bacteria bloom απο υπερβολικη τροφη. Αληθεια για ποσα λιτρα ενυδρειο μιλαμε, και για ποση τροφη? δες εδω και θα καταλαβεις http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=50753
|
|||
|
|||
![]()
ειναι 20 λίτρα και το προοριζω για μονομαχο, εβαλα μια κουταλια της σουπας στο διχτακι και το εχω εδω και 4 μερες μεσα
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() παρεπιπτοντως,τεστακια για να μετρας το νερο εχεις προμηθευτει?αν οχι θα πρεπει να παρεις τα βασικα για αμμωνια,νιτρωδη και νιτρικα.προτιμησε υγρα γιατι ειναι πιο αξιοπιστα και βγαζουν περισσοτερες μετρησεις αποτι τα στικς.χωρις τεστ δεν θα ξερεις τι γινεται στο νερο και αν εχει στρωσει η οχι το φιλτρο σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ, κανε αλλαγη νερου, και αν πετυχει... 1-2 φυλλαρακια ειναι ΥΠΕΡ-αρκετα. Μια κουταλια ειναι για να στρωσεις λιμνη οχι 20 λιτρα.
Τωρα βεβαια ψηνομαι να σου πω τις αποψεις μου για τα λιτρα σου αλλα θα βγω εκτος θεματος, παντως σε 20 λιτρα δε θα εβαζα κατι περισσοτερο απο ενα σαλιγκαρι
|
|||
|
|||
![]()
ναι γνωριζω τις αποψεις σου τις εχω διαβασει σε αλλα ποστ, αλλά αυτό έχω τι να κανώ?
|
|
||||
|
||||
![]()
στο ενυδρείο που κανα 10μερο έχει στρώσει μόνο με αμμωνία παρατηρώ ότι η αφάγωτη τροφή (έχω λίγο βαρύ χέρι οσο και να προσπαθήσω
![]() θέλω να πω ότι η τροφή κατά το στρώσιμο βοηθά στο στρώσιμο του βυθού, αν σε ενδιαφέρει βέβαια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο νέου εξωτερικού φίλτρου | mafia | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 09-10-08 09:49 |
Στρώσιμο ενυδρείου | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 16-10-07 11:47 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 28-02-07 23:19 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Filippos | Malawi | 4 | 02-04-04 12:50 |
Στρώσιμο Νέου Ενυδρείου | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 26-03-04 16:15 |