|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() λεω βρε παιδι μου,εχεις ενα ψαρι τοσους μηνες (ειχες και δυο για ενα διαστημα) πως και δεν εχει δημιουργηθει πλεον βιολογια ? μα και απο μονη της τοσους μηνες,με επιπτωση βεβαια στα ψαρια,δεν θα ειχε γινει? ειναι δυνατον να εβγαλες τα υλικα απο το παλιο που λες οτι ηταν στρωμενο,να τα εβαλες στο καινουργιο μαζι με τις δυσωδιες του ![]() με το παλιο φιλτρο,στο προχειρο ενυδρειο δηλαδη,ειχες νιτρικα και τα αλλα ολα μια χαρα? |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο λεω. Οτι ειχα ετοιμη βιολογια με σωστες μετρησεις: αμμωνια=0, νιτρωδη=0, νιτρικα=15 περιπου
Και τωρα που μπολιασα, δεν εμφανιστηκαν νιτρικα. Παιζει και ο παραγων της πληρους απονιτροποιησης, αλλα δεν μπορει σε μενα 2 φορες που εχω δοκιμασει με μπολι να παιζει κατι τετοιο. Την 1η φορα εχασα πολυτιμο χρονο, περιμενονταν να δω τα...νιτρικα. Τουλαχιστον τωρα θα κανω ποιο αμεσες ενεργειες. |
|
||||
|
||||
![]()
για να καταλαβω,γιατι κι εγω μαθαινω μεσα απο αυτα,
μπορει να εχεις μηδεν αμμωνια και νιτρωδη και να μην εχουν δημιουργηθει νιτρικα? πως γινεται αυτο? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί απλά να μην ήταν ακόμα μετρήσιμα. Δεν μπολιάζεις και εμφανίζονται από το πουθενά. Να πέσει κανένα τάισμα και θα φανούν.
|
||||
|
||||
![]()
ναι,αλλα εδω μιλαει για πολλες μερες που δεν εχουν ακομη φανει.
εαν εχουν "φαγωθει" αμμωνια και νιτρωδη,σε ποσες μερες μετριουνται πλεον τα νιτρικα? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν έχει κάνει πρόσφατα μετρήσεις, αλλά θα έπρεπε να φαίνονται. Αν δε βλέπει ακόμα αμμωνία και νιτρώδη δεν μπορεί να μην έχει πιάσει το μπόλι.
|
||||
|
||||
![]()
αρα,το να υπαρχει μηδεν αμμωνια και νιτρωδη ,χωρις να εχουν δημιουργηθει νιτρικα,
δεν γινεται. σωστα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 03-03-11 17:40 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
παιδια εστησα επιτελους | nhreas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 10-07-03 13:54 |