|
|
|||
|
|||
![]()
έχω κάνει 4 αλλαγές νερού από τότε που έβαλα το πρώτο μπόλι. έχω βάλει τουλάχιστον 4 φορές βακτήρια, και το λειτουργώ 3 εβδομάδες. Θεωρώ από το χρωματισμό των τεστ ότι μάλλον έχω 0 αμμωνία. τώρα για νιτρικά και νιτρώδη, δεν ξέρω... Τα φυτά αν υπήρχαν ψιλά νιτρώδη, δε θα είχαν πρόβλημα???
|
|
||||
|
||||
![]()
τα φυτά ζούνε απο τα νιτρικα ,τώρα με νιτρώδη...ίσως θα ειχαν ισως οχι....βακτήρια δεν χρειάζεται να βάζεις..μάλλον απο αυτά περνεις μετρήσεις προς το λαχανί με τα τεστ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάτσε να τα δεις δίπλα δίπλα, γιατί κάτι δεν πάει καλά...
αυτή είναι η μέτρηση από το ενυδρείο μου. ![]() Αυτή είναι η μέτρηση από νερό αντίστροφης όσμωσης. ![]() όπως τα βλέπεις, έχω αμμωνία τελικά ή όχι, γιατί εμένα μου φαίνονται τα ίδια... αλλά να είμαι ειλικρινής ως άντρας (γνωστό το θέμα της αντρικής αχρωματοψίας), και τα δύο κίτρινα μου φαίνονται και μάλιστα ίδια... |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά κίτρινο είναι...και μια χαρά μηδέν (0) αμμωνία (δεν) έχεις!
![]() Καλημέρα
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
οκ, δηλαδή εσύ βλέπεις τη διαφορά στο χρώμα της πάνω με την κάτω φώτο???wow!!! κάθε φορά που θα κάνω μέτρηση, θα την ποστάρω εδώ να μου λέτε, εμένα μου φαίνονται ίδια!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πως και οι δυο είναι σχεδόν ίδιες (η διαφορά είναι απειροελάχιστη - παίζει ρόλο πως κρατάς το σωλήνα και η σκιά που υπάρχει)...και πως για μένα δεν έχεις αμμωνία ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
αααα, οκ!!! οπότε τι να κάνω??? προσπάθησα να ειναι όσο πιο ίδια γίνεται σε φωτισμό, τα έβαλα στην ίδια θέση, αλλά και πάλι μου ξέφυγε ο φωτισμός... θα δοκιμάσω πάλι σε λίγο και αυτή τη φορά θα τραβίξω τη φώτο στον ήλιο μήπως εκεί φανεί η διαφορά!!!πάντως με τα χρώματα έχω πάντα πρόβλημα...δεν μπορούν να τα κάνουν πιο ξεκάθαρα???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |