|
|
||||
|
||||
![]()
οπως και να εχει..ψαράκια δεν βάζεις σε καμία περίπτωση....στο ενυδρείο αφοτου εβαλες μπολι εκανες καμια αλλαγή νερου?...το μπουκαλάκι να το ακουμπας στην καρτα και να το κοιτάς απο πάνω για καλυτερα..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
έχω κάνει 4 αλλαγές νερού από τότε που έβαλα το πρώτο μπόλι. έχω βάλει τουλάχιστον 4 φορές βακτήρια, και το λειτουργώ 3 εβδομάδες. Θεωρώ από το χρωματισμό των τεστ ότι μάλλον έχω 0 αμμωνία. τώρα για νιτρικά και νιτρώδη, δεν ξέρω... Τα φυτά αν υπήρχαν ψιλά νιτρώδη, δε θα είχαν πρόβλημα???
|
|
||||
|
||||
![]()
τα φυτά ζούνε απο τα νιτρικα ,τώρα με νιτρώδη...ίσως θα ειχαν ισως οχι....βακτήρια δεν χρειάζεται να βάζεις..μάλλον απο αυτά περνεις μετρήσεις προς το λαχανί με τα τεστ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάτσε να τα δεις δίπλα δίπλα, γιατί κάτι δεν πάει καλά...
αυτή είναι η μέτρηση από το ενυδρείο μου. ![]() Αυτή είναι η μέτρηση από νερό αντίστροφης όσμωσης. ![]() όπως τα βλέπεις, έχω αμμωνία τελικά ή όχι, γιατί εμένα μου φαίνονται τα ίδια... αλλά να είμαι ειλικρινής ως άντρας (γνωστό το θέμα της αντρικής αχρωματοψίας), και τα δύο κίτρινα μου φαίνονται και μάλιστα ίδια... |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά κίτρινο είναι...και μια χαρά μηδέν (0) αμμωνία (δεν) έχεις!
![]() Καλημέρα
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
οκ, δηλαδή εσύ βλέπεις τη διαφορά στο χρώμα της πάνω με την κάτω φώτο???wow!!! κάθε φορά που θα κάνω μέτρηση, θα την ποστάρω εδώ να μου λέτε, εμένα μου φαίνονται ίδια!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πως και οι δυο είναι σχεδόν ίδιες (η διαφορά είναι απειροελάχιστη - παίζει ρόλο πως κρατάς το σωλήνα και η σκιά που υπάρχει)...και πως για μένα δεν έχεις αμμωνία ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |