|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Γιατί τους ρίχνεις επιπλέον τροφή, αφού συντηρούνται με την τροφή που πλεονάζει?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
ramshorn snails σου προτινω. ! οι καλυτεροι καθαριστες!
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω με τη σειρά μου θα προτείνω zebra snails ..αυτα διατηρώ εδω και πολύ καιρο....παρααα πολυ καλοι καθαριστες..ομορφο χρωμα το μονο μειονέκτημα...αν πέσεις σε θυληκο(ευτυχως εγω δεν εχω πεσει ακομα) γενναει κατι ασπρα αυγα τα οποια βγαινουν παρα πολυ δυσκολα απο τη διακοσμηση σου ή τα τζαμια
|
|
||||
|
||||
![]()
στο δικό μου ενυδρείο χωρητικότητας 126 λίτρα, έχω ήδη 2 apple snail.
σκέφτομαι να προσθέσω 1-2 ακόμα. τι προτείνετε να βάλω τα οποία να ταιριάζουν με τα άλλα? |
|
||||
|
||||
![]()
Για εμενα μην βαλεις zebra nerite,ειχα καποτε ενα και εκανε αυγα τα οποια δεν εκκολαφθηκαν και οι ριζες(μοπανι)που ειχα μεσα στο ενυδρειο εγιναν πουτ....δεν φευγουν με τιποτα. apple snail ειχα και μου αρεσαν παρα πολυ απλα σε εμενα πρωσοπικα ειχαμε καθε λιγο και λιγακι τσαμπι...κατω απο το καπακι,μην πω τσαμπια!βεβαια εαν δεν τα προσεξεις απο δυο σαλιγγαρια μπορει να γινουν 100..
Παντως τα φυτα δεν τα ενοχλουσαν,αυτα απο εμενα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα ειπα υποθετικα οτι ΑΝ ο αριθμος τους αυξανοταν κατα πολυ αυτο θα σημαινε πως υπαρχει πολυ τροφη. Επι πλεον σε ενα υγειες ενυδρειο ζουν και πολλα χρονια οπως εχω διαπιστωσει
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 54Λ | CHRIS_APOEL | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 17-05-11 06:40 |
Αντιεμπορικο ενυδρειο (κοινωνικο) | daimosth | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 12-05-11 13:06 |
Ερωτηση για κοινωνικο ενυδρειο | Μαρια-Νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 19-03-10 01:59 |
Oasis...Κοινωνικο ενυδρειο! | Dimis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 14 | 06-03-09 13:29 |