|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα.
Σαν στοχο ειχα το στησιμο ενος ενυδρειου χωρις την χρηση χρηματων σε εμπορικα μαγαζια. Ετσι αναζητησα στις αγγελιες και μεσω δωρεών, ανταλλαγων και λογικων πωλησεων εστησα το παρακατω ενυδρειο. Ειναι το πρωτο μου... Πληροφορίες Διαστασεις:50Χ25Χ30 Όγκος: Κατηγορία:κοινωνικο Φυτά:Ανουμπια, κρυπτοκορινες, βαλισνεριες, φακη, υγροφιλο πολυσπερμο, ντοματια Ψάρια / ¶λλα είδη:Endlers (2 αρσενικα, 6 θηλυκά, 5-6 νεογνα), 2 μικρα corydoras paleatus, Διακοσμητικά υλικά:Λεπτο χαλικι, μια ριζα, ενα εσωτερικο φιλτρο ![]() (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Μαυρο χαρτονι Φωτισμός: Μια λαμπα αγνωστων Watt Διάρκεια φωτισμού: 8 Ωρες Φιλτράρισμα:eheim pick up 2008 Θερμοστάτης:sera 50W Λίπανση:Οχι Παροχή CO2:Οχι Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):>7d Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6d Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10-15 Αλλαγές νερού:30% εβδομαδιαία Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες: Συντομα θα μπουν και λιγες γαριδες Red Cherry Φωτογραφία: |
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρεσει , πολυ ωραιο το ενυδρειο σου.
Ελπιζω και ευχομαι κι εσυ οταν ερθει η ωρα, να ανταποδωσεις χαριζοντας με τη σειρα σου κλαδεματα σε αλλους. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια πρωτη προσπαθεια!! μπραβο!!
![]() (δωσε ομως τα κορυ....θα το κανεις ουτως η αλλως αργοτερα..μη τα ταλαιπωρεις..)
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο το πρωτο σου ενυδρειο.
Εγω θα εβαζα το ξυλο με τις ανουμπιες τερμα αριστερα για να κρυψω το φιλτρο(αν και φαινεται οτι μαλλον δεν χωραει...) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η αληθεια ειναι πως τα corys αυτη τη στιγμη ειναι 3 (δυο μικρα και ενα μεγαλο θηλυκο). Το θηλυκο αυριο-μεθαυριο θα δωθει αλλου και την θεση του θα παρουν λιγες γαριδες Red Cherry. Παντως οπως λες και τα αλλα δυο θα μετακομισουν αργα ή γρηγορα Παράθεση:
Ευελπιστω στο μελλον το φιλτρο να το κρυψουν τα φυτα |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό αποτέλεσμα μου αρέσει ελπίζω αν βρεθεί χώρος να πας και για πιο πολλά λίτρα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρειάκι.Μου αρέσει πολύ και θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το ενυδρειακι σου.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας και χαιρομαι που σας αρεσει ο τροπος με τον οποιο στηθηκε...
Τωρα μπερδευτηκα λιγο για τα Cory. Μπορω τελικα να κρατησω τα 2 μικρα και να βρω και αλλα 1-2 ή ειναι κακη ιδεα? Παντως και 3 που ειναι τωρα, ζευγαρωνουν και γενναν( αν και τα endlers δεν αφηνουν τιποτα απο τ αυγα...). Θα το καναν ουτως ή αλλως, ακομα και αν οι συνθηκες δεν ηταν οι καλυτερες? |
|
|||
|
|||
![]()
Για το αν ταιριάζουν τα ζωοτόκα με ψάρια του Αμαζονίου έχουν γίνει συζητήσεις ουκ ολίγες...
Το πιο λογικό θα ήταν να τα χαρίσεις - ανταλλάξεις. Δεν με βρίσκεις πάντως απόλυτα ενάντιο στο να τα κρατήσεις. Αν μπορέσεις να διατηρήσεις αυτές τις συνθήκες είσαι σχετικά καλά, με συμβιβασμούς. Βέβαια "ρίχνεις" λίγο τα endlers που προτιμούν πιο αλκαλικά νερά. Αυτή είναι η γνώμη μου. |
|
||||
|
||||
![]()
εκτος των αλλων...ειναι και τα λιτρα απαγορευτικα για τα κορυ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις δίκιο Πάνο, δεν το πρόσεξα.
Είναι λίγα τα λίτρα για κοπαδάκι. Καλύτερα να τα δώσεις. Αργότερα θα βρεθεί ένας συμφορουμίτης με τις γαριδούλες να πάρεις και θα συνεχίσει να είναι πανέμορφο και αντιεμπορικό! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και παλι...
Ενα μικρο αν και σε συντομο χρονικο διαστημα update... Στο ενυδρειο πλεον υπαρχουν και 6 Red Cherry απο ανταλλαγη με το cory. ![]() Το θεμα ειναι οτι παροτι εχουν περασει 2-3 βδομαδες, εχω δει μονο τις 4 και ολες μου φαίνονται θηλυκές (εχουν σχηματισει σελλα). Υπαρχει περιπτωση οι τυχων αρσενικες να κρυβονται ως πιο μικροσωμες? Επισης η Βαλισνερια ειναι ακομα οπως την εβαλα. Ουτε μεγαλωνει, ουτε τιποτα... Μηπως ειναι κανενα ειδος nana ή απλα αργει? Ευχαριστω ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για κοινωνικο ενυδρειο | Μαρια-Νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 19-03-10 01:59 |
το κοινωνικο μου.. | Πάνος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 135 | 06-11-09 21:29 |
Oasis...Κοινωνικο ενυδρειο! | Dimis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 14 | 06-03-09 13:29 |
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΕΤΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ.... | Markos | Bettas | 2 | 03-11-04 22:04 |
Βοηθεια για κοινωνικο ενυδρειο | gordons | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 21-09-03 22:38 |