|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλοι μου.
Λοιπον εβαλα το καινουργιο φιλτρο. Πηρε απο το παλιο το μπολι και το εστυψα στο καινουργιο μετο βιολογικο υλικο.Εβαλα και 2 ταμπλετες bactozym μεσα στο σφουγγαρι του καινουργιου. Χτες ολα αυτα . Σημερα το νερο ειναι πεντακαθαρο οπως βλεπω. Οι μετρησεις (με τις JBL ταινιες 6 in 1 ) εχουν τις εξης τιμες: ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH: 6,9 KH: 15 GH: 14,2 ΝΗ3 (αμμωνια): δεν εχει η ταινια ! ΝΟ2(νιτρώδη): 0,6 ΝΟ3(νιτρικά): 10,5 Cl2 = 0 ![]() ![]() Θερμοκρασια νερου¨26 C Γνωμες ? Εαν ειναι κατι να ανεβαινει ή να κατεβει πως θα το κανω ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον, το ενυδρειο ειναι αστρωτο, αυτο φαινεται απο την υπαρξη no2.
Τωρα για το ποσα ειναι πραγματικα αυτο με τα στικακια ποτε δε θα το ξερεις, μονο τα υγρα τεστ μετρανε πραγματικα, ομως το οτι διακρινονται σημαινει πως υπαρχουν. Η γνωμη μου για να μην ταλαιπωρουνται αλλο τα ψαρακια ειναι να βρεις μπολι απο ενυδρειο που δουλευει καιρο και αν ειναι δυνατο με υψηλη καπως ιχθυοφορτωση. Τα bactozym και ολα τα σχετικα δε στρωνουν ενυδρειο, αλλοι λενε πως push-αρουν το στρωσιμο, αλλοι λενε πως ειναι απλα απατη και δεν κανουν απολυτως τιποτα (ανηκω στους δευτερους, κι αν κρινω απο σενα που 40 μερες εχεις αστρωτο ενυδρειο παλι δικαιωνομαι). Οπως και να χει στρωσιμο ειτε γινεται με αμμωνια η κατι που την παραγει εφ οσον δεν εχεις μεσα ψαρια, ειτε με μπολι αφου το κανεις εκ των υστερων. Βαλε αγγελια με την περιοχη σου να βρεις μπολι. Οσο γρηγοροτερα τοσο το καλυτερο ------------------------- Ε και? τα δικα μου ειναι καφε... (απο τυρφη) και καποιων ειναι και πρασσινα (απο αλγες)... Το χρωμα του νερου δεν εχει να κανει με την καταλληλοτητα του. Οι μετρησεις ειναι που μας δειχνουν την ποιοτητα.
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 07-10-12 στις 09:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη δεν αναφερθηκε:
http://www.seriouslyfish.com/species...nchos-bicolor/ http://www.seriouslyfish.com/species/puntius-tetrazona/ http://www.seriouslyfish.com/species/barbonymus-altus/ προσεξε τους αριθμους των ψαριων σου,τις διαστασεις του ενυδρειου σου(ειδικα για τα Tinfoil) και τις σκληροτητες.δεν ειναι αυτο το προβλημα σου αυτη τη στιγμη,(ειναι η αμμωνια οπως σου ειπανε)αλλα παιζουνε κιαυτα σημαντικο ρολο στο στρες και στο ποσο επιρρεπη ειναι τα ψαρια σε ασθενειες. τη σελιδα που εβαλες παραπανω για το προφιλ του ψαριου,εγω δεν τη θεωρω αξιοπιστη. υ.γ το ενυδρειο σου ητανε μικρο για το severum και μαλον και για το γατοψαρο αν ητανε αυτο που νομιζω... |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν εχουμε αρωστο ψαρι και θελουμε να βαλουμε αλατι Θα πρεπει πρωτα να βγαλουμε το ψαρι σε μία κανατα!Αλλιως θα επιρεαστου κα τα αλλα ψαρια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε LAKI θα σε κυνηγάμε για πολύ από πίσω για να προλαβαίνουμε αυτά που γράφεις;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως να ριξω το pH μου? | diamanths | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 19-06-11 18:38 |
Απολύμανση και προληψη μια βοηθεια... | achisael | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 20-03-11 11:44 |
πως θα ριξω το ph μου? | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 07-03-11 23:33 |
πως να ριξω το ph? | meas3467 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 12-03-09 15:06 |
Ποια Γαριδα για προληψη αλγης? | Dimis | Γαρίδες | 8 | 18-11-08 16:10 |