|
|
||||
|
||||
![]()
με προβληματίζει η αξιοπιστία των τέστ και των αποτελεσμάτων. θα πρέπει άμεσα να πάρεις τα βασικά σε υγρά. είναι στρωμένο το ενυδρείο; με πια μέθοδο το έστρωσες;
τα άλλα ψάρια πως συμπεριφέρονται; μήπως κάνουν ξαφνικά πετάγματα ή ξύνονται; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ενα καρχαριακι εχει κολλησει στο εσωτερικο φιλτρου για 6 ωρες τωρα και ρουφαει εκει συνεχεια. Το στρωσιμο εγινε με tetra bactozym k sera nitrive /aquasafe πριν περιπου 4 εβδομαδες. Οσο για τις μετρησεις ειναι στο περιπου γιατι το ενυδρειο ειναι ενος παιδιου που εκανα εγω την μετρηση πριν 3 μερες. Ολα ειναι στην περιοχη του πινακα της seras που λεει "good". |
|
||||
|
||||
![]()
χωρίς αξιόπιστες μετρήσεις κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει, εκτός και αν έχει μαντικές ικανότητες
![]() βέβαια μετά από 40 μέρες το ενυδρείο λογικά έχει στρώσει, το θεμα ίσως είναι κατα πόσο βοήθησαν/βοηθούν τα ψαράκια σε αυτό |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντως πιστευω, πως δεν εχει να κανει με τη ποιοτητα του νερου.
Απο την αρχη ο Severum ηταν ντροπαλος και δεν ετρωγε και καθολου. Ισως κολλησε κανενα μικροβιο στα petcity. (Οπως προσεξα σε διπλανες γυαλες ειχαν κατι αρρωστα ψαρακια που σημαινει οτι δεν τα προσεχουν καθολου) Το γατοψαρο ψωφισε για ηταν 10 χρονων. Τα υπολοιπα ψαρακια παρακολουθουνται στενα ...... Βλεπω αναποφευκτη τι λυση του αλατιου εαν ακομη ενα ψαρακια παρουσιασει συμπτωματα αρρωστειας |
|
||||
|
||||
![]()
με αυτες τις μετρησεις μου μυριζει αστρωτο ενυδρειο...
δεδομενου και του οτι δεν εγινε κανονικο στρωσιμο μαλλον εισαι στη φαση που το ενυδρειο το στρωνουν τα ψαρια σου... Βρες μπολι καλου κακου, επισεις το νερο μαλλον θα ηταν καλυτερο να ειναι λιγο οξινο με αυτα τα ψαρια (θα ελεγα ενα 6.7-6.8 γιατι στο αλκαλλικο θα ειναι πιο επηρρεπη σε αρρωστιες) Τα μικροβια υπαρχουν σε ολα τα ενυδρεια, αλλα ενα υγειες ψαρι που ζει σε σωστες συνθηκες εχει και το σωστο ανοσιοποιητικο να τα αντιμετωπισει. Οι αδικαιολογητοι θανατοι εχουν να κανουν στο 90% των περιπτωσεων με συνθηκες νερου θερμοκρασιας αλλαγων κτλ
|
|||
|
|||
![]()
Το σαββατο θα παω στο παιδακι με το ενυδρειο και θα σας πω τις ακριβες μετρησεις.
Παντως το PH ειναι τωρα στο 6,8 Εκεινο που με ειπε το παιδακι τηλεφωνικος , πως ενα καρχαριακι παρουσιαζει (οπως και ο Severus που ψωφισε) το συμπωμα φοβιας κ κρυψηματος |
|
||||
|
||||
![]()
με ποιο τροπο ριχνεις το ph?
|
||||
|
||||
![]()
ακριβως αυτο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως να ριξω το pH μου? | diamanths | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 19-06-11 18:38 |
Απολύμανση και προληψη μια βοηθεια... | achisael | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 20-03-11 11:44 |
πως θα ριξω το ph μου? | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 07-03-11 23:33 |
πως να ριξω το ph? | meas3467 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 12-03-09 15:06 |
Ποια Γαριδα για προληψη αλγης? | Dimis | Γαρίδες | 8 | 18-11-08 16:10 |