|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ε δε πιστεύω janickrules να έκανε καμία τέτοια πατάτα ο φίλος.
![]() το ενδεχόμενο ο παραλήπτης να έχει κάτι λάθος στο ενυδρείο του το μελέτησες? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πρόλαβε να τις βάλει καν μέσα στο ενυδρείο... της βρήκε νεκρές μέσα στην σακούλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά είχες βάλει μέσα στη σακούλα λίγο βαμβάκι η κανένα φυτό για να μπορούσαν να πιαστούν;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το νερο ηταν απο το ενυδρειο φυσικα αλλα δεν ηξερα οτι πρεπει να βαλω σφουγγαρι η φυτο μεσα , μπορει να ειναι και αυτο τωρα θα το εχω υποψη μου , ευχαριστω . |
|
||||
|
||||
![]()
απαραιτητο ειναι, αλλα το θεμα ειναι πως και τα μαγαζια δε βαζουν τιποτα απολυτως (τουλαχιστο στο pet city που ειχα αγορασει τις δικες μου)... τι να πω?
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως απο μαγαζι σε σπιτι δεν ειχα ποτε πρόβλημα με μεταφορα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς κάτι να πιάνονται οι γαρίδες μέσα στο σακουλάκι στρεσάρονται πάρα πολύ, όλοι οι σοβαροί επαγγελματίες πάντα βάζουν κάτι μέσα. Αυτό βέβαια δε δικαιολογεί τον θάνατο όλων των γαρίδων μέσα σε λίγα λεπτά.
Μάλλον κάτι χημικό πρέπει να έκανε την ζημιά ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Ξαφνικός ομαδικός θάνατος Red Cherry... πιθανές αιτίες | Τάκης | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 39 | 01-03-14 03:28 |
Ο μυθος για την επιστροφη των red cherry στην αγρια μορφη τους. | delta66 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 6 | 15-02-14 16:45 |
Πεθάνανε οι γαρίδες κατά τη μεταφορά ενυδρείου | @@nikos@@ | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 15 | 20-06-10 19:29 |
Μεταφορά τους από 150---->450 | Carebean pirate | Δίσκοι | 41 | 14-02-07 22:36 |