|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
KAI ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ! (μιλανε ολοι μιλαν και οι κολοι
![]() ![]() Πολυ καλη ιδεα αλλα πραγματι δυσκολο εγχειρημα. Θα χρειαστει αρκετα εμπειρα ατομα. Μπορω πραγματι να κανω αυτουσια μεταφραση απτο seriouslyfish στα αγγλικα ανετοτατα, χωρις καμια προσθηκη ομως μιας και δεν εχω την εμπειρια για κατι τετοιο. Αν με χρειαστητε δηλωνω ενδιαφερον. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεται να συμμετέχουν και 50 άτομα! Και με 10 γίνεται η δουλειά!
Μέχρι στιγμής έχουμε: Nick74, Νicpapa, ΠαναγιώτηςCR7, Koυραμπιές! |
|
||||
|
||||
![]()
Μην ξεχναμε οτι αν ειναι να δημιουργηθει καινουργια ενοτητα πρεπει να εγκρινει και ο Τολης, καθοτι αποτι καταλαβα χειριζεται την vbulletin.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα και γώ για βοήθεια σε ταξινόμηση και μετάφραση...αν και αμφιβάλλω στο κατα πόσο θα καλυψουμε ψάρια....φαντάζομαι οτι αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ξεκινήσουμε απο τα πιο ''κοντινα'' ειδη..αυτα δηλαδη που συναντάμε πιο εύκολα σε ενυδρεία(?) αλλιως θα χασουμε τη μπαλα....
|
|
||||
|
||||
![]()
δε νομιζω οτι χρειαζεται να γινει νεα ενοτητα,σε μια απτις υπαρχουσες χωραει ανετα σαν υπομνημα.αν μαζευτουν τοσα πολλα θα βρουν οι mod τι θα κανουν
![]() το ποιο ευκολο ειναι να ξεκινησουμε με τα ψαρια που εχει ο καθενας τωρα η εχει κρατησει στο παρελθον.μανι μανι θα μαζευτουν τουλαχιστον καμια 50αρια προφιλ ετσι. |
|
||||
|
||||
![]()
για τη φορμα δε πολυσυμφωνω γιατι ετσι οπως το εχω στο μυαλο μου ειναι να γραψουμε και ολο το πολυ χρησιμο μπλα-μπλα που οι περισσοτεροι δεν καθονται να διαβασουν σε ξενη γλωσσα (τα ph και τις θερμοκρασιες ολοι πανω κατω τα βλεπουν, τουλαχιστο οσοι ενδιαφερονται λιγο, αλλα στα προφιλ βρισκεις κι αλλα στοιχεια πολυ ενδιαφεροντα για βιοτοπους, για τροπους αναπαραγωγης κτλ κτλ)
Επισεις διαφωνω στο οτι χρειαζεται εμπειρια, -στο χομπυ- απλα ενος σχετικου level skills μεταφρασης οποιος εχει και ευχερια γραψιματος μπορει ανετοτατα να βοηθησει την προσπαθεια (και δε χρειαζεται να ειναι και καθηγητης της Οξφορδης, δεν ειναι δα τοοοοσο δυσκολα τα αρχικα κειμενα). Αν στο τελος τα περασει κι ενα word για τα ορθογραφικα και βαλει και τονους θα εχουμε ιδιεταιρα καλαισθητα επαγγελματικου στυλ κειμενα
|
||||
|
||||
![]()
Επισης δηλωνω παρον, σε οτι αφορα εργασια μεταφρασης και ψαξιματος στο ιντερνετ γενικως.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με προφιλ... | Ηλίας | Greek Aquarist's Boards | 21 | 19-09-09 19:11 |
Μηνυματα επισκεπτων στο προφιλ | netblues | Greek Aquarist's Boards | 28 | 28-09-08 00:18 |
Συγκόληση γωνιακων προφιλ | moogy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 24-03-05 10:38 |