|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχω λογο να διαφωνησω με οσα γραφετε και λετε διοτι ειμαι παντελος ασχετος η μονη εμπειρια μου ειναι ενας μονομαχος που εχω σε μια γυαλα αν θυμαμε καλα 5-6 μηνες και ο οποιος παει μια χαρα ακομα τουλαχιστον.
Δεκτα τα παντα που λετε και για το θαλασινο και για οτι αλλο μου εχετε πει αλλα εαν ο μονομαχος μου εχει ζησει τοσο καιρο στην γυαλα αμα τον βαλω στο ενυδρειο που ειναι 5 φορες μεγαλυτερο απο την γυαλα και πιο καθαρο απο αποψη φιλτρου γιατι εκει να μην παει μια χαρα?? |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού τον έχεις βάλτον στο ενυδρειάκι, παρ όλο που δεν είναι ότι καλύτερο...
Αφού στρώσεις το φίλτρο σου πρώτα.. και διαβασε τα υπομνήματα στο φόρουμ.. και οι μονομάχοι ζούνε μέχρι και 4 χρόνια νομίζω.. οπότε με τους 5 μήνες δεν μπορείς να πεις κάτι..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αφου τον εχεις ηδη βρες μπολι και βαλτον
|
||||
|
||||
![]()
σαφως και δεν θα ειναι δυσαρεστημενος ο μονομαχος σ αυτα τα λιτρα. μια χαρα μπορεις να βαλεις μονομαχο σ αυτα τα λιτρα και θα τον εχεις και ευτυχισμενο αφου ο μεσος ορος λιτρων που φιλοξενειται ο μονομαχος στα ενυδρεια απο τους χομπιστες εχει ελαχιστοποιηθει στα 10-20. σ αυτα τα λιτρα δεν θα αλλαζουν τοσο ευκολα οι τμες του νερου σου αν η διακοσμηση του θα ειναι φυσικη και ουτε θα χρειαζεται να εισαι συνεχεια απο πανω του.
(http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=27618) |
|
|||
|
|||
![]()
ok αρα ξεκιναω το μαγικο ταξιδι στα ενυδρεια με μονομαχο και στην πορεια βλεπουμε
ευχαριστω πολυ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στον φιλο τωρα που ρωταει για θαλασσινο,η γνωμη μου ειναι να στρωσει το φιλτρο και να βαλει τον μονομαχο με το αναλογο στησιμο.
|
||||
|
||||
![]()
οτι θα αλλαξουν θα αλλαξουν αλλα οχι και σε βαθμο που να μην βαλει καν τον μονομαχο σ αυτο το ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και βουρ παμε για τα ποτηρακια και μετα για λαδολκολες και ψεκασμα με νερο... Αυτο κι αν λεγεται ΠΑΡΑΚΜΗ Κι να θελει δηλαδη καποιος να σηκωσει τον πηχη θα ειναι γραφικος αφου "ο μεσος ορος εχει ελαχιστοποιηθει"
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πριν 5 χρόνια που γράφτηκα στο φόρουμ, μίνιμουμ για τον μονομάχο ήταν τα 5 λίτρα.. όλοι προτείναν τόσο.. μετά γιναν 10, 20, και τώρα ούτε 20
![]() Εγώ πάντως είχα στο 20 λιτρο με τις γαρίδες για πάνω απο χρόνο.. μετά άρχισε να τρώει τις γαρίδες και τον έβγαλα..
|
||||
|
||||
![]()
ναι, αν καποιοι προσπαθουν να "ελαχιστοποιησουν το μεσο ορο" παμε για παρακμη και βαρβαροτητα...
η...... ειναι πως τα πειραματα του καθε δοκτορ ναζι τα πληρωνει ενα απο τα πιο ομορφα και εξυπνα ψαρακια ------------------------- Παράθεση:
ξεκινας στρωσιμο ή μπολι και μετα σιγα σιγα μαθαινεις και τις συνθηκες που απαιτει ο μονομαχος και του τις φτιαχνεις σωστα
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 28-09-12 στις 19:45 Αιτία: μην αποδεκτη |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να δοκιμασω κριμπενσις? | bubbles8 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 10-09-07 11:36 |
Λέω να δοκιμασω την τυχη μου....με φυτά. | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-05 11:52 |