|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ενα βραχο μεσα, ζωντανη αμμο αν περνει κανενα κοραλι και κανενα μικρο νεμο καπως ετσι το φανταζομαι αντε και καμια γαριδουλα |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γίνεται αυτό.. με το ζόρι αν θα βάλεις μονομάχο.. 20 λίτρα θαλασσινό δεν μπάινει ψάρι..
με φίλτρο θερμοστάτη μπορείς να βάλει λίγο βράχο, άντε και κανένα σαλιγκαράκι.. αμα θες και κοράλια θες πολύ περισσότερα..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ουτε μονομαχος μπαινει... Αν βαλει "με το ζορι" σε μια το πολυ δυο βδομαδες θα εχουμε ενα ακομη ποστ με τιτλο "σοσ μονομαχος που καθεται στο βυθο"
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχω λογο να διαφωνησω με οσα γραφετε και λετε διοτι ειμαι παντελος ασχετος η μονη εμπειρια μου ειναι ενας μονομαχος που εχω σε μια γυαλα αν θυμαμε καλα 5-6 μηνες και ο οποιος παει μια χαρα ακομα τουλαχιστον.
Δεκτα τα παντα που λετε και για το θαλασινο και για οτι αλλο μου εχετε πει αλλα εαν ο μονομαχος μου εχει ζησει τοσο καιρο στην γυαλα αμα τον βαλω στο ενυδρειο που ειναι 5 φορες μεγαλυτερο απο την γυαλα και πιο καθαρο απο αποψη φιλτρου γιατι εκει να μην παει μια χαρα?? |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού τον έχεις βάλτον στο ενυδρειάκι, παρ όλο που δεν είναι ότι καλύτερο...
Αφού στρώσεις το φίλτρο σου πρώτα.. και διαβασε τα υπομνήματα στο φόρουμ.. και οι μονομάχοι ζούνε μέχρι και 4 χρόνια νομίζω.. οπότε με τους 5 μήνες δεν μπορείς να πεις κάτι..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αφου τον εχεις ηδη βρες μπολι και βαλτον
|
||||
|
||||
![]()
σαφως και δεν θα ειναι δυσαρεστημενος ο μονομαχος σ αυτα τα λιτρα. μια χαρα μπορεις να βαλεις μονομαχο σ αυτα τα λιτρα και θα τον εχεις και ευτυχισμενο αφου ο μεσος ορος λιτρων που φιλοξενειται ο μονομαχος στα ενυδρεια απο τους χομπιστες εχει ελαχιστοποιηθει στα 10-20. σ αυτα τα λιτρα δεν θα αλλαζουν τοσο ευκολα οι τμες του νερου σου αν η διακοσμηση του θα ειναι φυσικη και ουτε θα χρειαζεται να εισαι συνεχεια απο πανω του.
(http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=27618) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να δοκιμασω κριμπενσις? | bubbles8 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 10-09-07 11:36 |
Λέω να δοκιμασω την τυχη μου....με φυτά. | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-05 11:52 |