|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου μην καιγεσαι να βαλεις ψαρι αν δεν εχεις πιστοποιησει πως θα μπει σε σωστο νερο.
Μακαρι να βρεις τη λυση με το γειτονικο δικτυο που λες
|
||||
|
||||
![]()
Aν εβαζε κιαλλα φυτα δεν θα βοηθουσαν στην καταναλωση νιτρικων? Λεω εγω τωρα....:/
Ασχετο....που μενεις???? :S |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι εννωειται, αλλα θα εριχνε στο ενυδρειο νερο που ειναι μη ποσιμο και που εχει ηδη νιτρικα? Το οτι υπαρχουν νιτρικα σημαινει πως υπαρχει πολυ σαπια οργανικη υλη, που παραπεμπει πως ΙΣΩΣ υπαρχουν και παθογονοι οργανισμοι, οποτε παμε σε πιο πολυπλοκη διαδικασια που περιλαμβανει αποστειρωση uv απονιτροποιηση κτλ... πιο ευκολο ειναι να φτιαχνει το νερο του με ενα μικρο αποστακτηρα (το πρωτο γεμισμα θα ειναι λιγο ζορι)
|
||||
|
||||
![]()
οκ εγκυκλοπαιδικα ρωτησα, εχεις δικιο!! παντως με ανησυχησε....που στην θεσσαλονικη τοσο κολονερο ρε γμτ??? :/
|
|
||||
|
||||
![]()
Εαν δεν εχεις βαλει ψαρι ριχνε λιγη τροφη για να "ταιζεις" τα βακτηρια.
Που μενεις Θεσσαλονικη και εχεις τοσα νιτρικα; -------------------------
ΣΤΑΥΡΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stav : 24-09-12 στις 09:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Παπάφη
------------------------- Το πρόβλημα πιθανότατα εντοπίστηκε! Ο κεντρικός αγωγός της οικοδομής είχε διαρροή και μέσα έκαναν πάρτυ οι αρουραίοι!!! Η βλάβη επιδιορθώθηκε σήμερα!!! Θα κάνω αλλαγή σε λίγο, γιατί μόλις γύρισα σπίτι και θα μετρήσω ξανά.. Είμαι χαρούμενος.. Μακάρι να διορθωθεί η κατάσταση!! Αναμείνατε νέα.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη atthess : 24-09-12 στις 14:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παναγια μου.....
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος (25λ ενυδρείο) απορίες | Stergios90 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 26-04-12 18:45 |
Γενικές απορίες αρχάριου | Dracula | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 25-08-11 14:17 |
απορίες ενός αρχάριου | agapanthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-09-10 17:18 |
Απορίες αρχάριου | stratosxios | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 07-12-07 22:38 |
Αρχάριος+Στρώσιμο=Απορίες! | LeeHook | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 01-10-07 12:08 |