|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά ψαράκι αύριο θα βάλω.. Ξαναμέτρησα πριν λίγο. 6 ώρες μετά την αλλαγή νερού.
ΝΗ4 = 0 ΝΟ2 = 0 ΝΟ3 = Πρόβλημα!! = 25! Όπως και την πρώτη μέρα που γέμισα το ενυδρείο τα νιτρικά είναι υψηλά. Προφανώς το νερό της βρύσης μου έχει πολλά νιτρικά (ευτυχώς δεν το πίνουμε). Τι να κάνω τώρα; Υπάρχει κάποιο σκεύασμα που να βοηθάει την κατάσταση; Καλού κακού θα ρίξω 4 καπάκια nitrivec πριν την προσθήκη του ψαριού αύριο.. Ακούω προτάσεις! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σκευασματα δε χρειαζονται... Παράθεση:
Παράθεση:
Αν εχει νιτρικα δε βαζεις ψαρια βεβαια και βλεπουμε πως θα φτιαχτει. Αν ειναι οκ, τοτε κανεις κανονικα αλλαγη νερου να πεσουν τα νιτρικα και βαζεις ψαρια
|
|||
|
|||
![]()
Μετράω το νερό της βρύσης και επανέρχομαι σε λίγα λεπτά
------------------------- Νερό ενυδρείου: ΝΟ3 = 25 Νερό βρύσης: ΝΟ3 = 25 Και τώρα;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη atthess : 23-09-12 στις 22:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα...
χμμμ... το νερο της βρυσης σου απ οτι καταλαβα δεν ειναι ποσιμο. εχεις προσβαση σε ποσιμο νερο ωστε να προμηθευτεις απο καπου? Αν οχι η μονη λυση που μου ερχεται στο μυαλο και που εγω θα εκανα ειναι η αποσταξη και μετα συμπληρωμα αλατων και ιχνοστοιχειων με καποιο σκευασμα απο αυτα που πουλανε για αφρικανες η κατι τετοιο
|
|||
|
|||
![]()
Μάλιστα!! Ναι, θα κάνω μια μέτρηση σε γειτονικό δίκτυο ύδρευσης για να δω τι συμβαίνει, αλλιώς θα καταφύγω στην πιο πολύπλοκη λύση που προτείνεις. Αν μπει αύριο ψάρι, θα έχει πρόβλημα; ¶λλος τρόπος να πέσουν τα νιτρικά άμεσα δεν υπάρχει;
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου μην καιγεσαι να βαλεις ψαρι αν δεν εχεις πιστοποιησει πως θα μπει σε σωστο νερο.
Μακαρι να βρεις τη λυση με το γειτονικο δικτυο που λες
|
||||
|
||||
![]()
Aν εβαζε κιαλλα φυτα δεν θα βοηθουσαν στην καταναλωση νιτρικων? Λεω εγω τωρα....:/
Ασχετο....που μενεις???? :S |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος (25λ ενυδρείο) απορίες | Stergios90 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 26-04-12 18:45 |
Γενικές απορίες αρχάριου | Dracula | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 25-08-11 14:17 |
απορίες ενός αρχάριου | agapanthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-09-10 17:18 |
Απορίες αρχάριου | stratosxios | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 07-12-07 22:38 |
Αρχάριος+Στρώσιμο=Απορίες! | LeeHook | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 01-10-07 12:08 |